Νέος δίσκος για τους Neurosis

20/08/2012 @ 13:18
Ακολουθώντας το "Given To The Rising" του 2007, οι πατέρες του ατμοσφαιρικού sludge metal, Neurosis, ανακοίνωσαν τον τίτλο της νέας τους δουλειάς.

"Honor Found In Decay" το όνομα αυτού και η κυκλοφορία έχει δρομολογηθεί μέσω της δικής τους Neurot Recordings για αυτό το φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα στην Γερμανία θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 26 Οκτωβρίου, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την υπόλοιπη Ευρώπη στις 29 Οκτωβρίου, και στην Αμερική στις 30 του ίδιου μήνα.

Όπως διαβάσαμε και στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας, για τον νέο δίσκο αναφέρεται ότι «είναι η συνεχής έκθεση ενός τεράστιου εσωτερικού διαλόγου που μοιάζει να κουβαλάει το βάρος των αιώνων. Μπορεί να φαίνεται σαν τα δεινά της ανθρωπότητας που μεταφέρονται μέσω πέντε ατόμων: Steve Von Till, Scott Kelly, Noah Landis, Jason Roeder και Dave Edwardson.

Ο βαθμός στον οποίο το συγκρότημα τους επιτρέπει να αποχωρήσουν από την καθημερινή τους ζωή είναι η απόσταση μεταξύ ένα και μηδέν, η απόσταση μεταξύ σκέψης και δράσης. Οι Neurosis τους παίρνουν έξω από τον εαυτό τους και τους φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό τους, ταυτόχρονα.»

Αναμένουμε με ανυπομονησία αυτή την κυκλοφορία.
  • SHARE
  • TWEET