Νέος δίσκος από τον Joe Bonamassa το Μάρτιο

21/01/2011 @ 09:52
Η δισκογραφική εταιρεία Provogue Records ανακοίνωσε τη δισκογραφική επιστροφή του περίφημου κιθαρίστα Joe Bonamassa (Black Country Communion).

Η δωδέκατη solo δουλειά του κιθαρίστα ακούει στο όνομα "Dust Bowl" και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου. Ταυτόχρονα, ο Bonamassa θα ξεκινήσει και την Dust Bowl 2011 World Tour, περιοδεία που θα τον φέρει σε πόλεις της Αμερικής, του Καναδά, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αυστραλίας.

«Νομίζω ότι το "Dust Bowl" είναι ο καλύτερος δίσκος που έχουμε βγάλει», δηλώνει ο Bonamassa. «Έχω μεγαλύτερη έμπνευση στο να διηγούμαι ιστορίες στα 30 μου, στο να συνθέτω κομμάτια πιο σοβαρά από κάτι τύπου "My Baby Left Me". Μου αρέσουν τα album που έχουν γραφτεί με καλές προθέσεις και ακούγονται οργανικά και άγρια εκεί που πρέπει, σα μία ωραία μπάντα που παίζει ζωντανά σε ένα δωμάτιο».

Το "Dust Bowl" αποτελεί την έκτη φορά που ο Bonamassa συνεργάζεται με τον παραγωγό Kevin Shirley (Led Zeppelin, Iron Maiden, Black Country Communion) και περιλαμβάνει επίσης συμμετοχές από τους θρύλους του Nashville, Vince Gill και John Hiatt, την τραγουδίστρια Beth Hart, καθώς και τον, γνώριμο στον Bonamassa από τους Black Country Communion, Glenn Hughes.
  • SHARE
  • TWEET