Συνεργασία Judas Priest - Lady Gaga (;)

Ορκισμένος fan ο Rob Halford

30/06/2014 @ 19:47
Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το καναδικό Huffington Post, ο εμβληματικός τραγουδιστής των Judas Priest, Rob Halford, μίλησε για μία από τις αγαπημένες του καλλιτέχνιδες, την Lady Gaga:

«Ήμουν μεγάλος οπαδός της Gaga απ' όταν ξεπήδησε στη μουσική σκηνή. Απλά λατρεύω ό,τι αντιπροσωπεύει αυτή η Lady. Πρώτα και κυριότερα, η φωνή της είναι φανταστική. Την αγαπάω τη φωνή της. Είναι φτασμένη μουσικός: παίζει πιάνο πολύ καλά και γράφει εξαιρετικά τραγούδια. Είναι, επίσης, μια αχτίδα ελπίδας για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο.»

Ο Halford κατάφερε να συναντήσει από κοντά την Lady Gaga σε μία συναυλία στο San Diego νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο. Είχε πάει στη συναυλία με την Lady Starlight, η οποία είναι φίλη και συνεργάτιδα της Gaga και άνοιγε της συναυλίες των Judas Priest το 2011. Η Lady Starlight τον έβαλε στα παρασκήνια, όπου και συζητήθηκε το ενδεχόμενο μιας πιθανής μουσικής συνεργασίας μεταξύ των δύο.

«Επιτέλους κατάφερα και τη συνάντησα. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να μιλήσουμε. Και εκείνη και εγώ είχαμε φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά συμφωνήσαμε να βρεθούμε κάποια στιγμή και να κάνουμε παρέα - ίσως να κάνουμε και κάτι μαζί. Δεν ξέρω αν θα συμβεί ποτέ, αλλά την αγαπώ μέχρι θανάτου.»

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό ο Halford, παραλίγο να δούμε την Lady Gaga στη σκηνή με τους Judas Priest. Η ίδια είχε ζητήσει να ανέβει στο πίσω κάθισμα της μηχανής του Halford ενώ έβγαινε, για να τραγουδήσουν μαζί το "Hell Bent For Leather". Εν τέλει, αυτή η σύμπραξη δεν έλαβε χώρα γιατί το φορτωμένο πρόγραμμα της Lady Gaga την ανάγκασε να το ακυρώσει.
  • SHARE
  • TWEET