Νέος δίσκος από τους King Diamond το 2016

Διαβάστε τις δηλώσεις του κιθαρίστα Andy La Rocque για τα άμεσα σχέδια της μπάντας

17/11/2015 @ 10:22
Ο πρώην τραγουδιστής των Anthrax, Neil Turbin, ευθύνεται για την πρόσφατη συνέντευξη με τον κιθαρίστα των King Diamond, Andy La Rocque, για λογαριασμό του Καναδικού The Metal Voice, στην οποία γίνεται γνωστή η πρόθεση της μπάντας για καινούρια κυκλοφορία.

Μιλώντας για το πότε οι King Diamond θα ξεκινήσουν επισήμως να δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό που θα διαδεχθεί το "Give Me Your Soul...Please" του 2007, ο Andy δήλωσε: «Ήμουν πολύ απασχολημένος κάνοντας την παραγωγή δίσκων άλλων συγκροτημάτων στο στούντιό μου, μέχρι που πήγαμε στο Mayhem Festival αυτό το καλοκαίρι. Ήμουν πραγματικά πηγμένος τότε. Θα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα και μετά, θα ξεκινήσουμε να γράφουμε μουσική για το επόμενο άλμπουμ. [...] Κάπου τον Φεβρουάριο το βλέπω να γίνεται».

Μπορείτε εδώ να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συζήτηση.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η Φιλαδέλφεια (στις 25 Νοεμβρίου στο Fillmore) και το Ντιτρόιτ (στις 28 Νοεμβρίου) έχουν επιλεγεί ως οι πόλεις της "Abigail In Concert 2015" περιοδείας στις οποίες οι King Diamond θα κινηματογραφήσουν τις ζωντανές εμφανίσεις για το επικείμενο DVD της μπάντας, που θα αποδίδει τον κλασσικό δεύτερο δίσκο της, το concept album του 1987 "Abigail" στο σύνολό του. Σαν support στην περιοδεία ανά τις ΗΠΑ, που ξεκίνησε στις 29 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο 5, εμφανίζονται -από το San Francisco Bay Area- οι thrash metallers Exodus.
  • SHARE
  • TWEET