Ο Morrissey κατηγορεί τους Simpsons για ρατσισμό

Πρόσφατο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς φαίνεται πως ενόχλησε τον Βρετανό μουσικό

20/04/2021 @ 01:21

Ο εκκεντρικός πρώην frontman των Smiths, Morrissey, δεν φάνηκε να ευχαριστιέται ιδιαίτερα ένα από τα τελευταία επεισόδια της δημοφιλούς σειράς The Simpsons με τίτλο "Panic On The Streets Of Springfield".

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο η Lisa Simpson ανακαλύπτει μια '80s βρετανική μπάντα, τους Quilloughby & The Snuffs, της οποίας η μουσική και οι καταθλιπτικοί, έξυπνοι, ρομαντικοί, με vegan θεματολογία στίχοι την έκαναν αμέσως οπαδό. Ο Benedict Cumberbatch, στο ρόλο του φανταστικού φίλου της Lisa, Quilloughby, την διδάσκει την τέχνη της ταπεινωτικής προσβολής, ενώ την ενθαρρύνει να αγοράσει εισιτήρια να δει το reunion των Snuffs με την κάρτα του Homer Simpson.

Στον δρόμο για το φεστιβάλ, η Lisa αποθαρρύνεται από την ολοένα και αυξανόμενη αρνητικότητα του Quilloughby, και όταν η πραγματική επανασυνδεδεμένη μπάντα εμφανίζεται στην σκηνή, βλέπει τον - όχι πλέον vegan - ήρωα της να είναι πικρόχολος, εκτός φόρμας και να εκφέρει σοβαρά, ρατσιστικές απόψεις για τους μετανάστες.

Ενώ ο Morrissey είναι ακόμα vegetarian, οι υπόλοιπες αναλογίες από το επεισόδιο δεν είναι εντελώς ανακριβείς. Ο πρώην τραγουδιστής των Smiths κατάλαβε την έμμεση αναφορά στο πρόσωπό του και με ανάρτησή του στο Facebook, εναντιώθηκε σε αυτήν, χαρακτηρίζοντας τους δημιουργούς των Simpsons για ρατσισμό.

Μετά από μερικές ώρες η ανάρτηση του Morrissey επεξεργάστηκε ώστε να αποδίδεται στον μάνατζερ του. 

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω.

  • SHARE
  • TWEET