Νέο τραγούδι από τον Dio

29/10/2009 @ 11:22
Οι θαυμαστές που θα παρευρεθούν τον επόμενο μήνα στα επερχόμενα live του διάσημου τραγουδιστή θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ένα νέο κομμάτι.



Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Dio σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Classic Rock, το νέο single με τίτλο “Electra”, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα, παρ’ όλα αυτά όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον τρόπο διανομής του.

Στην ίδια συνέντευξη ο Dio είπε ότι το συγκρότημα του ετοιμάζει δύο καινούρια άλμπουμ και έχει ως στόχο να ολοκληρώσει την ηχογράφησή τους μέσα στον επόμενο χρόνο. «Θέλω να τελειώσω την ιστορία που ξεκίνησα με το “Magica”. Έχουν απομείνει δύο ακόμα μέρη της ιστορίας και αποφασίσαμε να τα ηχογραφήσουμε μαζί».

Επίσης δήλωσε ότι αυτό που τον βάζει σε σκέψεις είναι οι περιοδείες που θα ακολουθήσουν μετά την κυκλοφορία των άλμπουμ γιατί πλέον έχει κουραστεί. Και δικαιολογημένα, αν σκεφτεί κανείς ότι παράλληλα με όλα τα προηγούμενα ο Dio ετοιμάζει και την αυτοβιογραφία του και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σκάφτεται και την επανένωση των Elf με σκοπό την επανηχογράφηση κάποιων τραγουδιών.
  • SHARE
  • TWEET