Νέες κυκλοφορίες από τη Universal

25/01/2005 @ 07:14
Apocalyptica: Το νέο album του κουαρτέτου των Apocalyptica οι οποίοι έσμιξαν το heavy metal με τον κλασικό ήχο των τσέλων με μοναδικό τρόπο. Στο νέο album, με τίτλο το όνομά τους, τους βρίσκουμε εξαιρετικά ανανεωμένους να συνεργάζονται με τον Ville Valo των HIM και τον Lauri Ylonen, τραγουδιστή των Rasmus, στο κομμάτι "Bittersweet" το οποίο είναι ήδη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία!

And You Will Know Us Bye The Trail Of Dead: Το νέο album των ...The Trail Of Dead ξεκινάει τη χρονιά με τους καλύτερους οιωνούς μια και πρόκειται για μια κυκλοφορία που σίγουρα θα συμπεριληφθεί στις καλύτερες του 2005! Οι εγκωμιαστικές κριτικές στο Rolling Stone, το Filter και άλλα έντυπα, δείχνουν ότι πρόκειται για ένα album - "μεγαθήριο του rock"! Το "Worlds Apart" κυκλοφόρησε μόλις και στη χώρα μας!

Pain: Ακολουθώντας την παράδοση των groups όπως οι HIM, οι Rasmus κ.ά., οι Pain κυκλοφορούν το νέο τους album, "Dancing With The Dead", με στοιχεία hard rock, heavy metal αλλά και industrial!

The Cranberries: Με αυτό τον απλό τίτλο, "Live", κυκλοφορεί το νέο DVD των Cranberries! Μαγνητοσκοπημένο στο Λονδίνο, το "Live" περιέχει όλα όσα αγαπήσαμε από το Ιρλανδέζικο συγκρότημα! Οι Cranberries αυτό τον καιρό ανασυντάσσονται μετά τη τρίτη γέννα της Ντολόρες, της τραγουδίστριας του group!

3 Doors Down: Το πρώτο single από το επερχόμενο album των 3 Doors Down, "17 Days" είναι μια εξαιρετική rock μπαλάντα! Οι 3 Doors Down μας έχουν συνηθίσει σε σπουδαίες ροκ συνθέσεις και έχουν καταφέρει με τα προηγούμενα album τους να φτιάξουν ένα πολύ καλό όνομα! Το album "17 Days" θα κυκλοφορήσει σε δύο εβδομάδες, ενώ ήδη το πρώτο single του, "Let Me Go", κυκλοφόρησε σε cd και παίζεται πάρα πολύ από τον Red 96,3 ο οποίος θα υποστηρίξει τη κυκλοφορία του album!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET