Νέα μουσική υπόσχεται ο Izzy Stradlin

26/01/2006 @ 06:22
Σύμφωνα με το SputnikMusic.com, ο πρώην κιθαρίστας των Guns N' Roses, Izzy Stradlin, σκοπεύει να κυκλοφορήσει παραπάνω από μία δουλειές κατά τη διάρκεια του 2006 και 2007. Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται νέο studio υλικό αλλά και μια συλλογή από σπάνιες ηχογραφήσεις στις οποίες πιθανόν να συναντούμε τους Slash, Duff McKagan και Matt Sorum των Gn'R. Σε ερώτηση που του τέθηκε από fans, ο Stradlin διευκρίνισε ότι αυτός και η μπάντα του έχουν ηχογραφήσει το follow-up του "On Down The Road" (2002). Το έκτο τους album, "Like A Dog", ηχογραφήθηκε το 2003 αλλά δεν κατάφερε να βρεθεί στα καταστήματα από κάποια δισκογραφική, γι' αυτό και το διανέμουν πλέον μόνο μέσω του internet.

Ο Stradlin αναφέρει ότι το, ατιτλοφόρητο ακόμα, νέο album θα είναι έτοιμο σύντομα και πως ακόμα δουλεύουν σε αυτό. Ρωτώμενος για το αν είναι στα σχέδια του κάποια συνεργασία με τον κιθαρίστα των Rolling Stones, Keith Richards, ο Stradlin αποκρίθηκε «ίσως θα έπρεπε να γίνει». Στα τέλη των '80s ο Stradlin είχε παίξει με τους Rolling Stones αρκετές φορές, ενώ ο Ron Wood (κιθάρα - Rolling Stones) είχε συνεισφέρει συνθετικά στο ντεμπούτο του Stradlin, "Izzy Stradlin & The Juju Hounds".

Σχετικά με τα demos και τις σπάνιες ηχογραφήσεις που υπόσχεται, ο Izzy δηλώνει ότι μαζεύει ιδέες και σκοπεύει να βγάλει σε κυκλοφορία "some cool stuff" αυτή ή την επόμενη χρονιά. Το υλικό αυτό ενδεχομένως να περιέχει και στιγμές από τα sessions που είχε ο Stradlin με τους Slash, Duff McKagan και Matt Sorum, πριν αυτοί και ο Scott Weiland δημιουργήσουν τους Velvet Revolver.
  • SHARE
  • TWEET