Νέα για την εξέλιξη της υγείας του Dio

12/02/2010 @ 10:24
Η σύζυγος του Ronnie James Dio, Wendy, εξέδωσε update, στο οποίο τονίζει μεταξύ άλλων:«Μεταβήκαμε στο Houston τρεις φορές για τεστ, χημειοθεραπείες και υπέρηχους, συναντηθήκαμε με τον ογκολόγο του Ronnie, ο οποίος ήταν πολύ ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα θεραπεία. Κάποιοι όγκοι εξαλείφθηκαν, και κάποιοι άλλοι συρρικνώθηκαν. Μας είπε ότι έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας, όμως βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι».

Επίσης, είπε: «Ο Ronnie κάνει καθημερινά βόλτες στο πάρκο, και κρατιέται απασχολημένος παρακολουθώντας αθλητικά, αλλά και με τη μουσική του. Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα θα πάει στο στούντιο να ακούσει την μίξη του DVD των Heaven & Hell, που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Θέλει πολύ να ξαναβγεί σε περιοδεία, και πιστεύω ότι, με τις καλές ιατρικές αναφορές, αλλά και τις προσευχές και την θετική σας ενέργεια, θα τα καταφέρει».

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει ευχετήριες κάρτες μέσω του επίσημου fan club στην ακόλουθη διεύθυνση:

Dio Fan Club
12400 Ventura Boulevard, Suite 624
Studio City, CA
91604

Επίσης, όποιος θέλει να στείλει email στον Dio, μπορεί να το κάνει μέσω του getwellronnie@black-sabbath.com. Ο Joe Siegler, υπεύθυνος της ιστοσελίδας των Black Sabbath, εκτυπώνει τα email και τα δίνει στην Wendy Dio.
  • SHARE
  • TWEET