Νέα video από Overkill, Darkest Hour, Corrosion Of Conformity, Justin Moore ft. Vince Neil, Manic Street Preachers και Chuck Ragan

Video clip από Overkill, Justin Moore ft. Vince Neil, και Chuck Ragan, lyric video από Darkest Hour και Corrosion Of Conformity, και 23-λεπτο video sampler από τους Manic Street Preachers

03/07/2014 @ 19:32
Οι Overkill, λίγες ημέρες μετά από την διάθεση ενός lyric video για το "Armorist" (πρώτο single μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους "White Devil Armory"), δίνουν στη δημοσιότητα και το video clip του κομματιού.




Οι Αμερικανοί metallers Darkest Hour πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 5 Αυγούστου το νέο, ομώνυμο άλμπουμ του συγκροτήματος, και διαθέτουν το lyric video για το εναρκτήριο κομμάτι, "Wasteland".



Οι Corrosion Of Conformity κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ημέρες τον νέο τους δίσκο, "IX", και διαθέτουν το lyric video για το κομμάτι "Tarquinius Superbus".



Το country tribute άλμπουμ στους Mötley Crüe με τίτλο "Nashville Outlaws" κυκλοφορεί στις 19 Αυγούστου και ένα από τα κομμάτια που περιέχει είναι το διασκευασμένο από τον Justin Moore, "Home Sweet Home". Δείτε το αντίστοιχο video clip, με τη συμμετοχή του Vince Neil, εδώ.



Οι Manic Street Preachers κυκλοφορούν στις 7 Ιουλίου τον νέο τους δίσκο, "Futurology", και δίνουν στη δημοσιότητα video sampler διάρκειας 23 λεπτών με εκτεταμένα αποσπάσματα.



O Chuck Ragan κυκλοφόρησε τον Μάρτιο τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο "Till Midnight" και μέσα από αυτόν διαθέτει το video clip του κομματιού "You And I Alone".
  • SHARE
  • TWEET