Nέα video από Behemoth, Agnostic Front, Nothing More και Dream Weaver

Μπάντες από όλο το φάσμα του σκληρού ήχου παρουσιάζουν τα νέα τους video clip

08/04/2015 @ 19:20
Λίγο πριν την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας που θα περάσει και από την Ελλάδα, οι Behemoth διαθέτουν το video clip του "Messe Noire", κομματιού που περιλαμβάνεται στο περσινό "The Satanist".

Το video, που μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του επίσημου καναλιού της μπάντας στο ΥouTube, σκηνοθετήθηκε από τον Μπρουκλυνέζο Ev Deans και είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο H.R. Giger.


 
Το video clip του ομώνυμου κομματιού από τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους με τίτλο "The American Dream Died" παρουσιάζουν οι Νεοϋορκέζοι θρύλοι του hardcore, Agnostic Front. Δείτε το εδώ, μέσω του καναλιού της Nuclear Blast Records στο ΥouTube.

Εκτός από την κριτική του δίσκου, στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε ακόμη την συνέντευξη που παραχώρησε στον Ντίνο Παυλίδη ο μπασίστας της μπάντας, Mike Gallo.



Ένα ακόμη video κομματιού που περιλαμβάνεται στο ομώνυμο ντεμπούτο τους έδωσαν στην δημοσιότητα οι Τεξανοί alternative rockers Nothing More. Πρόκειται για το video clip του "Jenny", που μπορείτε να δείτε στο επίσημο κανάλι του Eleven Seven Music Group.



Το δεύτερο video clip από το τελευταίο τους άλμπουμ "Mythreal" ετοίμασαν οι Έλληνες dark power metallers Dream Weaver. Δείτε το "Evil Saints" εδώ, μέσω του καναλιού της μπάντας στο YouTube.
  • SHARE
  • TWEET