Nέα ανακοίνωση για την ματαίωση της συναυλίας του Morrissey

Οι διοργανωτές κάνουν λόγο για «καθυστέρηση απάντησης από πλευράς καλλιτέχνη σε προτεινόμενες νέες ημερομηνίες»

06/12/2014 @ 15:31
Η Detox events εξέδωσε νέα ανακοίνωση για να ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στην περιοδεία του Morrissey και πότε θα υπάρξει η νέα ημερομηνία που θα τον δούμε στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωσή μας από το μάνατζμεντ του Morrissey, έχει αναβληθεί και η συναυλία της Κωνσταντινούπολης (7/12) που ήταν η επόμενη στάση της περιοδείας του. Όμως, η περιοδεία του δεν έχει ακυρωθεί, αλλά συνεχίζεται κανονικά (Βελιγράδι, Ζάγκρεμπ, κλπ).

Για τη συναυλία της Αθήνας, γίνονται συνεχείς προσπάθειες για την ανεύρεση νέας ημερομηνίας για την πραγματοποίηση της συναυλίας. Έχουν προταθεί διάφορες επιλογές για την επόμενη εβδομάδα και γενικότερα τον Δεκέμβριο, αλλά η πλευρά του καλλιτέχνη καθυστερεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καθοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ελπίζουμε να λυθεί άμεσα το θέμα, ώστε να περιοριστεί όσο γίνεται η ταλαιπωρία του κοινού από την αναστάτωση που έχει προκληθεί. Υπενθυμίζουμε ότι για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας θα ισχύουν κανονικά τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σύντομα».
  • SHARE
  • TWEET