Μυστήρια πράγματα στο νέο video clip των Audrey Horne

Διέρρευσε και κυκλοφόρησε το "Holy Roller"

09/12/2014 @ 17:32
Καθώς οι Audrey Horne βρίσκονται αυτό το διάστημα σε ευρωπαϊκή περιοδεία, ένα video από τις σχετικές πρόβες διέρρευσε και διατίθεται στο διαδίκτυο. Πρόκειται για το επίσημο video clip του "Holy Roller", κομματιού που περιλαμβάνεται στο φετινό studio άλμπουμ των Νορβηγών με τίτλο "Pure Heavy".

Σχετικά με το video πάντα, η πεντάδα έχει να δηλώσει τα εξής: «Κάναμε μια πρόβα για το τραγούδι "Holy Roller" και κάποιος το κινηματογράφησε. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να μην βγει στο διαδίκτυο, αλλά κάποιος το διέρρευσε. Εμείς στους Audrey Horne δεν θυμόμαστε καθόλου το συγκεκριμένο περιστατικό, και κατ’ επέκταση αρνούμαστε οτιδήποτε φαίνεται στο φιλμ – θέλουμε όμως επίσης να διαβεβαιώσουμε ότι δεν τραυματίστηκε κανείς κατά την διάρκεια της πρόβας...εκτός από τον Ice Dale.»

Οι συντάκτες του Rocking.gr, Χρήστος Καραδημήτρης και Κώστας Πολύζος βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε δημοσιογραφική αποστολή στην Μεγάλη Βρετανία, όπου μεταξύ άλλων παρακολούθησαν μια εκρηκτική συναυλία των Audrey Horne στο Manchester. Εκτός από την σχετική ανταπόκριση, στις ηλεκτρονικές μας σελίδες θα βρείτε και μια εκτενέστατη συνέντευξη που μας παραχώρησε το προηγούμενο διάστημα ο frontman της μπάντας, Toschie.
  • SHARE
  • TWEET