Σε δύο εβδομάδες η Music World Expo 2017

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο

04/05/2017 @ 10:08

Music World Expo

19-21 Μαΐου 2017

Ζάππειο Μέγαρο

Σε 2 εβδομάδες η Music World Expo 2017

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την έκθεση Music World Expo 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 19 Μαΐου έως 21 Μαΐου 2017.

Αντικείμενο της Music World Expo 2017 είναι τα Μουσικά Όργανα, η Μουσική τεχνολογία, το DJing, τα επαγγελματικά συστήματα Ήχου, Φωτισμού και Εικόνας για κάθε είδος εφαρμογών (Live, Home Studio, Studio & Installation).

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επαγγελματίες του κλάδου (εταιρίες ενοικίασης οπτικοακουστικού και φωτιστικού εξοπλισμού, τεχνικοί ήχου, φωτισμού και εικόνας, DJ’s, επιχειρηματίες από τους κλάδους της ψυχαγωγίας, της εστίασης και της φιλοξενίας κλπ), καθώς και σε τελικούς καταναλωτές (μουσικούς, DJ’s, μαθητές ωδείων και μουσικών σχολείων, σπουδαστές τεχνολογίας κλπ).

Τα νέα της έκθεσης: 

Καμπάνια Έκθεσης - Δώρα

Κορυφώνεται η επικοινωνιακή καμπάνια της έκθεσης, με τις παράλληλες προωθητικές ενέργειες προς τα social media να περιλαμβάνουν κι ένα σημαντικό «πακέτο δώρων» για τους επισκέπτες που πραγματοποιούν online registration. Tα εν λόγω χορηγικά δώρα, αποτελούν ευγενική προσφορά των εκθετών της Music World Expo 2017 και η κλήρωσή τους θα πραγματοποιηθεί μια μέρα πριν την έναρξη της έκθεσης (Πέμπτη 18/5/2017), με τους τυχερούς να μπορούν να τα παραλάβουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Music World Expo Conferences

Νέο στοιχείο στη φετινή έκθεση θα είναι τα συνέδρια που θα την πλαισιώνουν και θα απευθύνονται στους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και στο απλό κοινό της έκθεσης.
Οι συνεδριακές ενότητες είναι συνολικά 4 και απαρτίζονται από αρκετές ενδιαφέρουσες υποενότητες. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα πάνελ των εισηγητών - ομιλητών που αποτελούνται από σημαντικές προσωπικότητες (Έλληνες και ξένους) του κλάδου της μουσικής, του ήχου, του φωτισμού και των επιμέρους τεχνολογιών.

Events

Στα πλαίσια της έκθεσης Music World Expo 2017 θα πραγματοποιηθούν αρκετά ενδιαφέροντα μουσικά events, DJ sets, demo συστημάτων στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου και αρκετά workshops από τους εκθέτες, ενώ την παρουσία τους στην έκθεση έχουν επιβεβαιώσει και αρκετοί επώνυμοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και μουσικοί.

Online registration στη Music World Expo 2017

Αν προτίθεστε να επισκεφθείτε την έκθεση Music World Expo 2017 στο Ζάππειο, κάντε online registration. Με την ηλεκτρονική εγγραφή «γλιτώνετε» την ουρά στο γκισέ και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση των δώρων.

Business Lounge στη MWE 2017

Στη Music World Expo 2017 θα διατίθεται ειδικά διαμορφωμένος χώρος Business Lounge που θα διατίθεται αποκλειστικά στους εκθέτες, τα στελέχη και τους προσκεκλημένους τους, προκειμένου να μπορούν να πραγματοποιήσουν τις επαγγελματικές τους συναντήσεις σε έναν πιο ήσυχο και χαλαρό χώρο με άμεση πρόσβαση στο bar του χώρου. 

«Επαγγελματικές συναντήσεις» στη MWE 2017

Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία που απευθύνεται σε όσους επισκέπτες ενδιαφέρονται να ‘κλείσουν’ συνάντηση με τις εταιρείες-εκθέτες προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες. Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε επισκέπτες που προέρχονται από διαφορετικές αγορές και δεν γνωρίζουν λεπτομερώς το ‘χάρτη’ των οπτικοακουστικών. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο της έκθεσης Music World Expo.

Facebook Page

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET