Μπάμπης Παπαδόπουλος - "Το Μικρό Ψάρι" (OST). Κερδίστε συλλεκτικά βινύλια 10"!

Η πρωτότυπη μουσική που δημιουργήθηκε για την ταινία "Το Μικρό Ψάρι" του Γιάννη Οικονομίδη

26/03/2014 @ 11:31
Η Feelgood Records παρουσιάζει το πρώτο της soundtrack, με την υπογραφή του Μπάμπη Παπαδόπουλου. Πρόκειται για την πρωτότυπη μουσική που δημιουργήθηκε για την ταινία "Το Μικρό Ψάρι" του Γιάννη Οικονομίδη.

Ο γνωστός μουσικός πειραματίζεται για άλλη μια φορά και καθώς καταδύεται στo ατμοσφαιρικό γκανγκστερικό περιβάλλον του Οικονομίδη, βγαίνει στην επιφάνεια με μια εξαιρετική μουσική σύνθεση βασισμένη σε μοναχικές κιθάρες που άλλοτε ακούγονται απόκοσμες και άλλοτε τρυφερές.

Στην νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη ένας επαγγελματίας δολοφόνος αποφασίζει να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε μια γκανγκστερική ατμοσφαιρική περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μουρίκη. "Το Μικρό Ψάρι" έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο διαγωνιστικό τμήμα της 64ης Berlinale και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ελληνικές παραγωγές της χρονιάς. Σε αυτό το μεσογειακό νουάρ, ο Οικονομίδης στρέφει το βλέμμα του σε ζητήματα τιμής και ξετυλίγει μια πολυπρόσωπη, στοχαστική και γεμάτη ένταση ταινία χαρακτήρων.

Η αυθεντική μουσική της ταινίας θα κυκλοφορήσει μόνο σε έκδοση βινυλίου 10" από τη Feelgood Records.

Δείτε το original score εδώ.
Η ψηφιακή έκδοσή του είναι διαθέσιμή για αγορά εδώ.

Η ταινία

Στα 19 του, ο Στράτος διέπραξε ένα έγκλημα πάθους. Πέρασε τη μισή του ζωή στη φυλακή, κάτω από την προστασία ενός αρχινονού του υποκόσμου, του Λεωνίδα. Μια μέρα, κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες, ο Λεωνίδας του έσωσε τη ζωή. Ο Στράτος αυτό δεν το ξέχασε ποτέ.

Ελεύθερος πια, ο Στρατός δουλεύει τη νύχτα σε ένα αρτοποιείο, ενώ τη μέρα εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Όλα του τα χρήματα τα δίνει στον Γιώργο, τον αδελφό του Λεωνίδα, που οργανώνει ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης για να βγάλουν τον Λεωνίδα από την φυλακή. Το μόνο πράγμα που απασχολεί τον Στράτο είναι να εξοφλήσει το χρέος του στον Λεωνίδα. Η μέρα της απόδρασης, η πιο σημαντική μέρα της ζωής του, πλησιάζει...

27 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.



Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του 20 συλλεκτικά βινύλια 10" για το soundtrack της ταινίας "Το Μικρό Ψάρι".

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Κερδίστε συλλεκτικά βινύλια 10" για το soundtrack της ταινίας "Το Μικρό Ψάρι"
  • SHARE
  • TWEET