Οι Motorhead ανακοινώνουν επετειακό box set για το "Ace Of Spades"

To εμβληματικό άλμπουμ κλείνει 40 χρόνια

23/07/2020 @ 10:49

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την κυκλοφορία ενός από τους σημαντικότερους δίσκους στην ιστορία του σκληρού ήχου, του "Ace of Spades" των Motorhead.

Το εμβληματικό άλμπουμ, που αποτελεί πιθανώς τον πιο προβεβλημένο και αναγνωρισμένο δίσκο στην τεράστια πορεία των Motorhead, αναμένεται να επανεκδοθεί στις 30 Οκτωβρίου.

Η επετειακή όμως επανέκδοση, όπως ανακοινώθηκε, δεν θα περιλαμβάνει μόνο νέες εκδόσεις του δίσκου, αλλά μια σειρά από προσθήκες, από ακυκλοφόρητο και ζωντανό μουσικό υλικό, μέχρι συλλεκτικές φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, πέρα από τις επανεκδόσεις σε CD και βινύλια, που θα συνοδεύονται και με ζωντανά ηχογραφημένο υλικό από την "Ace Up Your Sleeve" περιοδεία, το συλλεκτικό box set θα περιλαμβάνει τα εξής:

Το άλμπουμ, σε ειδικό master μισής ταχύτητας από τις αυθεντικές ηχογραφήσεις.

Δύο διπλά live άλμπουμ από την "Ace Up Your Sleeve" περιοδεία.

"Α Fistful Of Instrumentals": Δεκάιντσο EP από ακυκλοφόρητα ορχηστρικά κομμάτια της εποχής.

"The Good The Broke And The Ugly": Διπλός δίσκος από b-sides, και σπάνια και ακυκλοφόρητα τραγούδια.

"Ace On Your Screens": Ένα DVD από σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της διετίας 1980-81, μια συναυλία από το 1981, και ένα 5.1 ηχητικό μιξάρισμα του αυθεντικού άλμπουμ.

"The Ace Of Spades Story": Ένα βιβλίο 40 σελίδων που διηγείται μέσα από φωτογραφικό και σπάνιο συνεντευξιακό υλικό τη δημιουργία του ιστορικού δίσκου, περιλαμβάνοντας μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητες φωτογραφίες.

Το πρόγραμμα της "Ace Up Your Sleeve" περιοδείας.

Το "Motorhead Rock Commando" comic.

Συλλεκτικό επτάιντσο για το ολλανδικό "Ace Of Spades", με μια μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητη ορχηστρική εκτέλεση για b-side.

Σετ των πέντε ζαριών για πόκερ που αξιοποιούνται στο επιτραπέζιο εντός του ox set.

Όλα, περιβεβλημένα σε ειδικό κουτί σε στυλ δυναμίτη, παρμένο από τις ιστορίες της Άγριας Δύσης.

Μπορείτε να  παραγγείλετε τις επανεκδόσεις καθώς και το ιδιαίτερο box set εδώ.

Εδώ, μπορείτε να ακούσετε το εμβληματικό ομότιτλο ζωντανά από το Belfast το ’81, όπως θα περιλαμβάνεται στις επανεκδόσεις.

  • SHARE
  • TWEET