Mike Portnoy: Έξαλλος επειδή νοσοκομείο δεν τον αντιμετώπισε σαν κάποιο σημαντικό

Διαβάστε την απάντηση των οπαδών και ενός εκ των γιατρών του νοσοκομειόυ

08/03/2015 @ 10:09
Ο πρώην drummer των Dream Theater, Mike Portnoy, ο οποίος αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε περιοδεία με το συγκρότημα του Neal Morse, τα «έχωσε» στο προσωπικό του νοσοκομείου Wittington στο Λονδίνο, επειδή, όπως ισχυρίζεται, αρνήθηκαν να τον εξετάσουν γρήγορα για να προλάβει να είναι στην ώρα του στο Islington Assembly Hall, όπου θα εμφανιζόταν χθες.

Σε δημοσίευσή του στο Facebook, ο διάσημος drummer έγραψε:

«Ένα μεγάλο ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο προσωπικό του νοσοκομείου Wittington επειδή ΔΕΝ με εξέτασαν, παρόλο που τους εξήγησα ότι υπήρχε κοινό που περίμενε να αρχίσει η συναυλία. Εν τέλει, έφυγα ΧΩΡΙΣ να δω γιατρό, ούτως ώστε να προλάβω. Δεν έχω ιδέα πώς θα τα καταφέρω, δεν μπορώ καν να σταθώ όρθιος ή να σηκώσω τα χέρια μου. :( »

Ένα άτομο του απάντησε στα σχόλια:

«Δεν θέλω να είμαι αγενής, αλλά αν κάποιος πέθαινε, θα ήλπιζα να μην σε έβαζαν στην αρχή της σειράς απλά για να προλάβεις μια συναυλία. Αυτό που σκέφτεσαι είναι σκέτος ναρκισσισμός.»

Όμως, ο Portnoy δεν έχασε ευκαιρία να του επιτεθεί:

«Συνέχισε να λες τέτοια! Ανυπομονώ να δουν όλοι τι ηλίθιος είσαι πριν σε ban-άρω από τη σελίδα.»

Κάποια ώρα αργότερα, ένας θαυμαστής του Portnoy που δουλεύει στο νοσοκομείο Whittington του απάντησε:

«Παρόλο που θα έψαχνα κάθε ευκαιρία να σε βοηθήσω αν ήμουν σε βάρδια σήμερα, προσπάθησε σε παρακαλώ να καταλάβεις. Εμείς οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα δεν θέλουμε κανείς να περιμένει ή να βασανίζεται. Εντούτοις, συναντάμε κάθε ώρα περιστατικά ζωής ή θανάτου. Μερικές φορές και κάθε λεπτό. Αυτό μας εμποδίζει να βλέπουμε άλλους ανθρώπους που είναι σε λιγότερο άσχημη κατάσταση τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε.

Το σύστημα υγείας έχει λίγα λεφτά, λίγο προσωπικό και πολλή δουλειά. Πρέπει να τα κατανέμουμε όλα σωστά.

Με όλο το σεβασμό που έχω απέναντί σου, με ενοχλεί όταν ένα από τα είδωλά μου προσβάλλει τον οργανισμό για τον οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Το να περιμένεις είναι χάλια, το ξέρω, αλλά οι ασθενείς που πεθαίνουν είναι ακόμη πιο χάλια.

Ειλικρινά, ελπίζω να αισθάνεσαι καλύτερα και η συναυλία να πάει καλά σήμερα. Λυπάμαι που δεν θα είμαι εκεί, επειδή έχω κάτι υποχρεώσεις. Rock on. Μου αρέσει πολύ ο νέος δίσκος του Neal Morse.»
  • SHARE
  • TWEET