Μεταφέρονται εκ νέου οι προγραμματισμένες συναυλίες της Kovacs στην Ελλάδα

Λόγος η πολύ μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων

29/01/2015 @ 12:02
Οι προγραμματισμένες συναυλίες της Kovacs μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες.

Από την διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για τις συναυλίες της Kovacs σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτέλεσμα της οποίας ήταν η συναυλία της Αθήνας να γίνει sold out, μεταφέρουμε τις συναυλίες σε νέες ημερομηνίες.

Συγκεκριμένα: η συναυλία της Αθήνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε νέο μεγαλύτερο χώρο, στο Βοτανικό Live Stage, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε την πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό που δεν κατάφερε να προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήριά του, και της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 25 Απριλίου στο Principal Club Theatre.

Στις νέες ημερομηνίες και στους νέους χώρους θα μπορέσουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί το ολοκληρωμένο άλμπουμ της Kovacs που θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου 2015!

Τα επιπλέον εισιτήρια μετά το sold Out για τη συναυλία στον Βοτανικό θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στο Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210-3608366.

Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας, τα οποία θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας για τις συναυλίες στις νέες ημερομηνίες.

Η εξαργύρωση εισιτηρίων για όσους κατόχους εισιτηρίων το επιθυμούν θα γίνετε από τα σημεία αγοράς τους από την Δευτέρα 23/2 έως την Παρασκευή 27/2.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 18 ευρώ.
Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας 23 ευρώ.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET