Μετά το «φάσκελο» έρχεται το «χατίρι» από τους Metallica;

27/10/2011 @ 14:49
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο μπασίστας των Metallica, Robert Trujillo, αποκάλυψε πως η μπάντα έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει για το επόμενο άλμπουμ της.

Τελικά, στα πλάνα του σχήματος, εκτός από μία ταινία 3D, είναι και ένας νέος δίσκος, ο οποίος θα έρθει λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πολυσυζητημένου "Lulu", την άποψη του Rocking.gr για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

«Είμαστε αρκετά απασχολημένοι με τη σύνθεση και τις ηχογραφήσεις νέου υλικού. Έχουμε δύο νέα τραγούδια στα οποία δουλεύαμε τις προηγούμενες εβδομάδες. Η διαδικασία δημιουργίας του νέο άλμπουμ των Metallica ξεκίνησε. Έχουμε μπει στο studio με τον Rick Rubin, έχουμε δουλέψει πάνω σε νέο υλικό και σκοπεύουμε να το ηχογραφήσουμε μέσα στον επόμενο χρόνο. Το σημαντικό όμως είναι πως όλοι έχουμε στρωθεί στη δουλειά. Αυτός ο δίσκος συμβαίνει, είναι πραγματικότητα. Είναι πολύ διασκεδαστικό, έχουμε πολλές ιδέες και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για το νέο άλμπουμ. Για εμένα προσωπικά, το "Death Magnetic" ήταν απλά το εφαλτήριο για τον καινούργιο δίσκο. Αυτή είναι η αρχή για κάτι πραγματικά cool».

Το σίγουρο είναι ότι οι οπαδοί των Metallica περιμένουν κάτι που θα αντισταθμίσει τη γενικότερη αρνητική υποδοχή που είχε το "Lulu" στους metal κύκλους.
  • SHARE
  • TWEET