Μεγάλη επετειακή περιοδεία για την επόμενη χρονιά σχεδιάζουν οι Rush

Καλή ευκαιρία για να παιχτεί πιο σπάνιο υλικό, σύμφωνα με τον Alex Lifeson

21/03/2014 @ 10:36
Δεν θα κρατήσει πολύ όπως φαίνεται το διάλειμμα για τους Rush, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του κιθαρίστα τους Alex Lifeson σχεδιάζεται ήδη μια εκτεταμένη επετειακή περιοδεία για την επόμενη χρονιά.

Τα 40 χρόνια του συγκροτήματος με τον drummer Neil Peart συμπληρώθηκαν φέτος, αλλά το τρίο ήταν ήδη αρκετά καταπονημένο ώστε να βγει ξανά στον δρόμο μετά από την περιοδεία για το "Clockwork Angels".

«Οι τρεις μας είχαμε μια συνάντηση και είπαμε να μην μιλήσουμε για οτιδήποτε σχετικά με την μπάντα για του χρόνου», όπως αναφέρει ο Lifeson στο Rolling Stone, «αλλά δυστυχώς οι υπόλοιποι δεν άκουσαν τι λέγαμε, οπότε υπάρχουν ήδη πλάνα για την άνοιξη του 2015. Θα είναι η επετειακή περιοδεία για τα 41 χρόνια, ή όπως αλλιώς θέλουν να την ονομάσουν.»

«Δεν έχουμε ακόμη συζητήσει σοβαρά για το τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά νομίζω πως πιθανότατα θα κάνουμε κάτι που θα ευχαριστήσει τους οπαδούς μας», δηλώνει ο κιθαρίστας του group και συνεχίζει:

«Αυτή τη φορά θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά πάντοτε ήθελα να παίξουμε κάποιο από το περισσότερο σπάνιο υλικό των Rush, και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία. Πιστεύω επίσης ότι θα είναι μια αρκετά μεγάλη περιοδεία. Θέλουμε απλά να είμαστε υγιείς μέχρι τότε.»

Στην τελευταία τους περιοδεία οι Rush επικεντρώθηκαν στο υλικό του "Clockwork Angels" και την 80s περίοδο του group. Διαβάστε εδώ τις εντυπώσεις του Rocking.gr από την εμφάνισή τους στο Λονδίνο τον περασμένο Μάιο.
  • SHARE
  • TWEET