Μαζί στη σκηνή Joe Perry και Juliette Lewis

19/11/2010 @ 11:16
Μπορεί το μέλλον των Aerosmith να φαντάζει πιο σίγουρο τώρα απ' ό,τι ένα χρόνο πριν, όμως αυτό δε σημαίνει ότι ο κιθαρίστας τους, Joe Perry, δεν ενδιαφέρεται για συνεργασίες εκτός της μπάντας. Η εφημερίδα New Times του Miami ανακοίνωσε την επί σκηνής συνεύρεση του θρυλικού κιθαρίστα με την ηθοποιό και rock star, Juliette Lewis.

Η κοινή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών έλαβε χώρα στο Land Shark Tailgate Stage, στο γήπεδο των Miami Dolphins, Sun Life Stadium, στις 18 Νοεμβρίου. Ο Joe Perry είχε συμμετάσχει και πέρυσι σε ανάλογη εκδήλωση με τους Joe Perry Project. Η Juliette Lewis, η οποία έλαβε μέρος για πρώτη φορά, δήλωσε ενθουσιασμένη για τη θέση της στο lineup: «Ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή του Land Shark Tailgate Stage για το μεγαλύτερο πάρτυ της Νότιας Florida... Ανέκαθεν ήμουν μεγάλη οπαδός των σπορ και περιμένω πώς και πώς να τραγουδήσω μέσα στο Sun Life Stadium και να δω τους Dolphins σε δράση».

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το αν το set απαρτιζόταν από τραγούδια της Lewis, των Aerosmith ή διασκευές. Εκτός από τον Perry και την Lewis, άλλοι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν είναι οι Brett Michaels, Carmit Bachar (Pussycat Dolls) και οι Cheap Trick.
  • SHARE
  • TWEET