March Metal Day: Δραστηριότητες

26/03/2007 @ 00:26
Στις 4 Απριλίου και ώρα 12:30 οι πόρτες του κτιρίου της Ξιφασκίας θα ανοίξουν για να υποδεχθούν το μεγαλύτερο metal event της χρονιάς!

Είναι σε όλους γνωστό ότι στο March Metal Day θα παίξουν 13 κορυφαία συγκροτήματα της ελληνικής και παγκόσμιας metal σκηνής! Είναι επίσης γνωστό ότι οι Manowar θα ερμηνεύσουν μια επιτυχία τους στα ελληνικά!

Το March Metal Day είναι και Διασκέδαση!

Ελάτε με την παρέα σας και λάβετε μέρος σε μοναδικά παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα έχετε την ευκαιρία να "κοντράρετε" τους φίλους σας και να κερδίσετε διάφορα δώρα.

Αν είστε πολλοί, ο καλύτερος τρόπος να διασκεδάσετε αλλά και να αποδείξετε τη δύναμη σας, είναι η διελκυστίνδα. Το παιχνίδι αυτό είναι γνωστό στους "παλιότερους" αλλά το ίδιο διασκεδαστικό για όλους. Φέρτε την παρέα σας, δεθείτε και τραβήξτε τους αντίπαλους σας.

Στο ολοήμερο αυτό φεστιβάλ θα προκαλέσετε τους φόβους, τις αντοχές και τις δυνάμεις σας! Η αναρρίχηση είναι ο καλύτερος τρόπος.

Από τις σπάνιες φορές που επισκέπτες σε φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν τόσο ψηλά... κυριολεκτικά. Σε ένα ειδικά κατασκευασμένο τοίχο αναρρίχησης, έμπειρο προσωπικό ασφαλείας θα κρίνει τον ταχύτερο, δεθείτε και προκαλέστε τον κολλητό σας!

Σε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός με headliners τους Manowar δε θα μπορούσαν να λείπουν οι επικές μονομαχίες. Πάρτε τα "όπλα" από αφρολέξ, φορέστε τον ειδικό εξοπλισμό και μπείτε στην παλαίστρα με σκοπό να τσακίσετε τον αντίπαλο. Ο νικητής είναι αυτός ο οποίος θα παραμείνει στη στρογγυλή παλαίστρα όρθιος.

Άλλο ένα παιχνίδι που θα σας προκαλέσει πολλά γέλια είναι η... πυγμαχία. Αυτή η πυγμαχία θα σας κάνει να ματώσετε... από τα γέλια. Με τεράστια φουσκωτά γάντια, κυκλωμένοι σε ένα "μαλακό" ρινγκ, λύστε τις διαφορές με τους φίλους σας και κερδίστε διάφορα δώρα!

Αν πάλι τα διάφορα action games σας φαίνονται κουραστικά ή θέλετε να κρατήσετε τις δυνάμεις σας για το full power set των Manowar, η Κάισσα θα σας παρέχει το χώρο και τα διάφορα παιχνίδια της. Επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων και πολλές άλλες εκπλήξεις θα σας υποδεχθούν στον χώρο της μαγείας της Κάισσα.

Για κάθε παιχνίδι και δραστηριότητα, οι μοναδικοί νικητές των παιχνιδιών θα κερδίσουν διάφορα "έπαθλα" και εκπλήξεις!
  • SHARE
  • TWEET