Live album από τους Widespread Panic

22/09/2010 @ 13:26
Μετά το αναγνωρισμένο ενδέκατο studio album τους, "Dirty Side Down", οι Widespread Panic και η εταιρεία ATO Records κυκλοφορούν το διπλό CD / τριπλό βινύλιο, "Live In The Classic City II", στις 28 Σεπτεμβρίου.

Το 2010 σηματοδοτεί την δέκατη επέτειο αυτού του μνημειώδους τριημέρου που έλαβε χώρα από την 1η έως την 3η Απριλίου του 2000, στο Classic Center Theater στην πόλη Athens της Georgia. Αυτές οι ηχογραφήσεις υπήρξαν σημαντικές, επειδή η μπάντα είχε ζητήσει τότε για πρώτη φορά από τους οπαδούς της, στους οποίους επιτρέπεται τακτικά η καταγραφή και η κυκλοφορία των ζωντανών τους εμφανίσεων, να μην ηχογραφήσουν τις συγκεκριμένες.

Στο "Live In The Classic City II" συμμετέχει ο μπασίστας των R.E.M., Mike Mills, ο percussion-ίστας Arvin Scott, ο παραγωγός John Keane, ο κιθαρίστας Eric Carter και ο τραγουδιστής Daniel Hutchens των Blood Kin, και η τραγουδίστρια Anne Richmond Boston (Swimming Pool Q’s).

Με διαλεγμένα κομμάτια από το ίδιο τριήμερο, το "Live In The Classic City I" είχε κυκλοφορήσει το 2002, ξεπερνώντας τις 100.000 πωλήσεις. Οι επίσημοι καλεσμένοι τότε ήταν οι Bill Berry (R.E.M.), Chuck Leavell (Rolling Stones), Randall Bramblett (Traffic, Steve Winwood) και Derek Trucks (Allman Brothers).
  • SHARE
  • TWEET