Lemmy: «Πληρώνω για τις καλές εποχές»

Απαισιόδοξος για το μέλλον εμφανίστηκε ο θρυλικός frontman των Motorhead

25/11/2013 @ 11:38
Ένα από τα πράγματα που θα θυμόμαστε από τη χρονιά που φεύγει είναι τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Lemmy.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times, o θρυλικός frontman των Motörhead εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το μέλλον.

«Νιώθω πολύ πεσμένος», δηλώνει ο Lemmy και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν θα ξαναέχω ζωή. Υποθέτω πως πληρώνω για τις καλές εποχές. Είναι ο συνδυασμός όλων αυτών που έκανα - και έχω κάνει αρκετά. Έχω κόψει το κάπνισμα και πίνω μόνο κρασί.»

Ο Lemmy αναφέρθηκε επίσης στην σχέση του με τον πατέρα του, τον οποίον κάποτε είχε αποκαλέσει «νυφίτσα»: «Δεν συμφιλιωθήκαμε ποτέ, πέθανε πριν από εννιά χρόνια. Δεν τρέξαμε ο ένας προς τον άλλον στα χωράφια σε αργή κίνηση.»

Όσον αφορά την κακή σχέση που έχουν οι μεγάλες μορφές του heavy metal με τους πατεράδες τους, ο Lemmy ισχυρίζεται πως αυτό οφείλεται στην εξωτερική εμφάνιση: «Δεν αρέσει στους γονιούς να έχεις μια τέτοια εμφάνιση, να βγαίνεις στον κόσμο και να ντροπιάζεις την οικογένεια.»

Οι Motörhead κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο το 21ο άλμπουμ της καριέρας τους, "Aftershock", και ακύρωσαν την περιοδεία που επρόκειτο να ακολουθήσει εξαιτίας της κακής υγείας του Lemmy.
  • SHARE
  • TWEET