Κλείνει το κεφάλαιο Psychotic Waltz ο Devon Graves

28/10/2009 @ 11:40
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Rocking.gr , o Devon Graves, μιλάει για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της μουσικής του.Κλείνει οριστικά το ενδεχόμενο reunion των Psychotic Waltz επισημαίνοντας πως θα χρειαστεί πλέον ένα θαύμα και αναφέροντας χαρακτηριστικά “Έχω προσπαθήσει ξανά και ξανά να το κάνω να συμβεί. Μας προσέφεραν μέχρι και 20.000 € για μια και μόνο συναυλία! Οπότε, αν αυτό δεν μπόρεσε να πείσει τους άλλους δεν πιστεύω ότι τίποτα μπορεί πλέον!”.

Μιλάει για το ουσιαστικό τέλος των Deadsoul Tribe, ενώ δεν διστάζει να πει μεγάλα λόγια για τη νέα του μπάντα The Shadow Theory καθώς και τους νέους συνεργάτες του.

Παράλληλα, ο Demi Scott, πληκτράς και συνθέτης των Shadow Theory για πρώτη φορά παραθέτει την ιστορία της δημιουργίας πίσω από το νέο “supergroup” και κάνει μια εισαγωγή στο τι να περιμένουμε να ακούσουμε, ανεβάζοντας επικίνδυνα ψηλά τον πήχη.

Στους Shadow Theory συμμετέχουν επίσης οι γνωστοί Krisstofer Gildenlow (ex-Pain Of Salvation), Mike Terrana (ex-Rage, Tarja, Masterplan, Malmsteen, McAlpine κ.α.) καθώς και ο κιθαρίστας Arne Schuppner.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ: http://www.rocking.gr/article6528.php
  • SHARE
  • TWEET