Κι άλλη αποχώρηση μέλους από τους White Wizzard και υπόνοιες για διάλυσή τους

Αναταραχές στις τάξεις των αναβιωτών του κλασικού heavy metal

11/10/2013 @ 19:26
Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του τραγουδιστή των White Wizzard και τις κατηγορίες για κλέψιμο χρημάτων, έχουμε ακόμα μια αποχώρηση.

Ο κιθαρίστας των White Wizzard, Will Wallner, με ανακοίνωσή του ενημέρωσε τον κόσμο ότι δεν αποτελεί πια μέρος της μπάντας. Ωστόσο, αρνείται να πει, προς το παρόν, αν η αποχώρηση σχετίζεται με τη διαμάχη που είχε ο Jon Leon με τον πρώην τραγουδιστή, Joseph Michael.

Ο Wallner δήλωσε, εκτός των άλλων: «Είμαι περήφανος από τον δίσκο που έβγαλαν φέτος ο Joseph Micheal, ο Will Wallner, ο Jake Dreyer, ο Jon Leon και ο Giovanni Durst. Όλοι φέραμε τις επιρροές μας και φτιάξαμε ένα φοβερό metal άλμπουμ. Αυτό είναι που θέλω να κρατήσω. Όμως, όσο και αν είμαι περήφανος για τις μουσικές μας, άλλο τόσο νευριασμένος είμαι που κρεμάσαμε τους Monument, ακυρώνοντας στα μισά την περιοδεία μας μαζί τους. Είμαι νευριασμένος, επίσης, επειδή κρεμάσαμε τους ανθρώπους που έκαναν δωρεά στην καμπάνια μας μέσω του indiegogo. Τα λεφτά δόθηκαν για να βοηθήσουν το συγκρότημα να περιοδεύσει, και τώρα η μπάντα δεν υπάρχει. Ήξερα εξαρχής ότι ήταν κακή ιδέα και το video ήταν προσβλητικό. Ελπίζω, τουλάχιστον, να πήρατε αυτά για τα οποία πληρώσατε.»

Αν και ο Wallner ισχυρίζεται ότι η μπάντα δεν υπάρχει πια, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη ανακοίνωση επ' αυτού.
  • SHARE
  • TWEET