Ακόμα μια αλλαγή τραγουδιστή για τους White Wizzard / Διαβάστε τις δύο διαφορετικές εκδοχές της διαμάχης

08/10/2013 @ 10:31
Οι White Wizzard έχουν ταλέντο στο να αναβιώνουν το κλασικό heavy metal των 80s, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν έχουν το ίδιο ταλέντο στο να κρατούν τους τραγουδιστές τους.

Η αποχώρηση του τραγουδιστή Joseph Michael έλαβε χώρα εν μέσω της περιοδείας, λίγο πριν τη συναυλία τους στο Cardiff. Αντικαταστάτης του, για το υπόλοιπο της περιοδείας, θα είναι ο Giles Lavery.

Ως συνήθως, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, οπότε μπορείτε παρακάτω να διαβάσετε τι είχε να πει η κάθε πλευρά.

White Wizzard: «Χθες το βράδυ ο Joseph Michael άφησε σύξυλο τον κόσμο που περίμενε στον συναυλιακό χώρο να δει τους White Wizzard. Καθόταν σε μια pub στην άλλη μεριά του δρόμου και αρνούνταν να τραγουδήσει, για τους δικούς του πολύ εγωιστικούς λόγους. Η μπάντα δεν το έβαλε κάτω, με τον Peter Ellis και τον Jon Leon να αναλαμβάνουν τα φωνητικά. Ήταν απίστευτα αντιεπαγγελματικό από την πλευρά του. Δυστυχώς, εξαιτίας αυτού του περιστατικού και πολλών άλλων προβλημάτων τους τελευταίους μήνες, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να προβούμε σε αλλαγή. Αυτήν τη στιγμή κάνει ψεύτικες και λανθασμένες δηλώσεις στο Facebook, για τον Jon και το συγκρότημα. Δεν πρόκειται να βρεθούμε σε λεξική αντιπαράθεση μαζί του. Θα αρκεστούμε να πούμε ότι ψεύδεται και ότι κάνει απεγνωσμένη προσπάθεια να θίξει τον Jon και το συγκρότημα για να καλύψει την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του.»

Joseph Michael: «Να ποια είναι η αληθινή ιστορία. Ο Jon έκλεβε λεφτά από εμάς. Τόσο από το indie go go (υπηρεσία crowdfunding), όσο και από τα έσοδά μας στην περιοδεία. Εγώ τον ξεσκέπασα και αυτός με απέλυσε. Αυτοί ανακοίνωσαν ότι αρνήθηκα να τραγουδήσω... Είναι όλα ψέματα... Με είχε ήδη απολύσει και επειδή δεν έβρισκε αντικαταστάτη, με παρακαλούσε να εμφανιστώ μαζί τους, πέντε λεπτά πριν το live.»
  • SHARE
  • TWEET