Kerry King (Slayer): «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να πετάξουμε λευκή πετσέτα, απλά επειδή ο Jeff δεν είναι εδώ»

25/06/2013 @ 10:38
Μέλη των Slayer μίλησαν στο τεύχος Αυγούστου 2013 του Guitar World για τον χαμό του Jeff Hanneman, o οποίος πέθανε στις 2 Μαΐου από κίρρωση του ήπατος.

«Ο Jeff πάντα έπινε», είπε ο πρώην drummer των Slayer, Dave Lombardo. «Είχε πάντα ένα μεγάλο κουτί Coors Light στο χέρι του. Πάντα.»

«Ο Jeff κι εγώ πάντα πίναμε» δήλωσε ο Kerry King. «Έλεγαν τον Steven Tyler και τον Joe Perry «toxic twins». Ε, λοιπόν, εμείς ήμασταν οι «drunk brothers».» Ερωτηθείς σχετικά με το μέλλον των Slayer ήταν κατηγορηματικός: «Τα σχέδιά μου προβλέπουν να συνεχίσουμε. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να πετάξουμε πετσέτα, απλά επειδή ο Jeff δεν είναι εδώ.»

«Για μένα ήταν πολύ δύσκολο να πάρω την απόφαση να συνεχίσω χωρίς τον Jeff», δήλωσε με ειλικρίνεια ο Araya. «Όταν άρχισαν να διαλέγουν υποψήφιους για τη θέση του, αναρωτιόμουν πώς μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Αλλά έπρεπε να κάνουμε κάτι. Οι Slayer, πέραν από πολύ καλά οργανωμένα μεταξύ τους μέλη, είναι και μία επιχείρηση. Υπάρχουν κάποιες πτυχές αυτού που κάνουμε τις οποίες δεν μπορούν να καταλάβουν οι οπαδοί. Έπρεπε να πάρουμε κάποιες αποφάσεις γιατί ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτές τις περιοδείες.»
  • SHARE
  • TWEET