Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας!

Aρχή την Κυριακή 27/9 με το επικό "Η παρακμή του Δυτικού Πολιτισμού, μέρος ΙI: Τα χρόνια του Metal"

26/09/2015 @ 15:45

Τις επόμενες πέντε ημέρες το Rocking.gr σε συνεργασία με το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας, θα μοιράσει προσκλήσεις σε τυχερούς νικητές.

Για να κερδίσετε, συντονιστείτε από σήμερα μέχρι την Πέμπτη, 1/10 εδώ και στη σελίδα μας στο Facebook, και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις καθημερινά για τις μουσικές ταινίες του φεστιβάλ κάνοντας comment με το όνομα σας και share.

Αρχή με το πολυσυζητημένο "The Decline of Estern Civilazation, part II: The Metal years" ("Η παρακμή του Δυτικού Πολιτισμού, μέρος ΙI: Τα χρόνια του Metal"). Το 1988, η σκηνοθέτης Πενέλοπι Σφίρις γύρισε το δεύτερο μέρος της τριλογίας της "Παρακμής" μιλώντας με super star της hard rock και metal για μουσική, ναρκωτικά και γυναίκες!

Ο Steven Tyler των Aerosmith εξομολογείται πόσα λεφτά ξόδεψε στη ζωή του για ναρκωτικά. Ο Οzzy υπό αποτοξίνωση, προσπαθεί με δυσκολία να τηγανίσει ένα αυγό, μαζί με τη σκηνή με την... πορτοκαλάδα που έχει συζητηθεί.  Alice Cooper, Lemmy, Poison, μέλη των Kiss με ημίγυμνα κορίτσια γύρω τους, και ζωντανές εμφανίσεις των Megadeth, Faster Pussycat, Lizzy Borden, London, Odin και Seduce.

Μερικά από τα πιο διαβόητα, εξωφρενικά, πολυπαιγμένα βιντεάκια του YouTube για τους χεβιμεταλάδες κατάγονται από τούτη την επικά σαρκαστική ταινία. Δείτε από εδώ το trailer.

  • SHARE
  • TWEET