Όταν ο Keith Richards τράβηξε μαχαίρι στον Donald Trump...

Γιατί αποκλείεται να δούμε τους Stones σε κάποια συναυλία της καμπάνιας Trump;

18/03/2016 @ 11:40

Σε μία εναλλακτική πραγματικότητα, το πολιτικό σκηνικό της Αμερικής του 2016 θα στερούνταν της πομπώδους υποψηφιότητας του επιχειρηματία Donald Trump, αφού αυτός θα είχε μαχαιρωθεί τριάντα χρόνια πριν, από τον κιθαρίστα των Rolling Stones, Keith Richards!

Πολύ πρόσφατα ήρθε στο φως μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία από την comeback περιοδεία των Stones, το 1989.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτή την ιστορία, η μπάντα είχε κλείσει μια συναυλία στο Boardwalk Hall του Atlantic City για να ολοκληρώσει με αυτήν το αμερικανικό σκέλος της τουρνέ. Το σόου χρηματοδότησε ο Donald Trump, μόνο αφότου συμφώνησε να μην αναμειχθεί σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια ή ακόμα και να εμφανισθεί στην συναυλία, μιας και προφανώς οι Stones δεν ήταν θαυμαστές του μετέπειτα υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων.

Αρκετά αναπάντεχα, ο Trump κατέληξε να υπαναχωρεί στην αρχική του υπόσχεση. Ο τότε διευθυντής περιοδείας, Michael Cohl, αφηγείται στο Pollstar: «Ειδοποιούμαι ότι πρέπει να πάω στην αίθουσα Τύπου στο διπλανό κτίριο. Τρέχω εκεί και τί νομίζεις ότι συμβαίνει; Βρίσκεται εκεί ο Donald Trump δίνοντας μια συνέντευξη Τύπου, στην δική μας αίθουσα!».

Ο Cohl λέει στον Trump να φύγει και αυτός αρχικά δέχεται, μόνο όμως για να επιστρέψει πέντε μόλις λεπτά αργότερα.

Όταν ο Keith Richards παίρνει χαμπάρι την συμπεριφορά του Trump, «βγάζει το μαχαίρι του, το πετάει με δύναμη πάνω στο τραπέζι και λέει ‘Για τί στο διάολο σας έχω; Πρέπει να πάω εκεί και να τον απολύσω αυτοπροσώπως; Ένας από μας εγκαταλείπει το κτίριο - ή αυτός, ή εμείς!’».

Τελικά, ο Trump εγκαταλείπει την αίθουσα Τύπου της μπάντας, αλλά όχι προτού «οι δύο τρεις γορίλες του με τις καμπαρντίνες φορέσουν γάντια και ο τρίτος σιδερογροθιές». Ο Cohl του απάντησε καλώντας τον αρχηγό της ασφάλειας της μπάντας, που «έφερε εκεί 40 μέλη του πληρώματος με λοστούς και μπαστούνια του χόκεϊ και κατσαβίδια».

Κάτι μας λέει ότι αποκλείεται να δούμε τους Stones σε κάποια συναυλία της καμπάνιας Trump...

  • SHARE
  • TWEET