Καυγάς μεταξύ του Tommy Lee (Motley Crue) και του γιου του Nicolas Cage στα παρασκήνια συναυλίας

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Tommy Lee και ο black metal μουσικός Weston Cage

26/09/2013 @ 10:43
Όπως αναφέρει το TMZ, μετά από τη συναυλία των Mötley Crüe την Κυριακή που μας πέρασε, ο Tommy Lee λογομάχησε έντονα με τον Weston Cage και παραλίγο να χειροδικήσουν.

Ο Weston Cage είναι γιός του διάσημου ηθοποιού Nicolas Cage. Ηλικίας μόλις 22 ετών, εξερευνά το black metal ιδίωμα εδώ και περίπου μία δεκαετία, σαν οπαδός και έπειτα σαν μουσικός. Ήταν τραγουδιστής των Eyes Of Noctum από το 2005 μέχρι το 2012, ενώ τώρα πια έχει αναλάβει χρέη τραγουδιστή και κιμπορντίστα στους Arsh Anubis.

Σύμφωνα, πάντα, με το TMZ, ο Weston Cage μαζί με τον πατέρα του, Nicolas, έκαναν παρέα με τον Vince Neil, μετά το πέρας της συναυλίας των Mötley Crüe, στο Hard Rock Hotel & Casino. Ο Tommy Lee επιχείρησε να προσπεράσει τον Weston λέγοντάς του «get the fuck out of my way». Αυτό οδήγησε σε μια έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο, η οποία κατέληξε σε πολύ δυνατές φωνές, βρισιές και με τον Weston να προκαλεί τον Tommy Lee σε «μονομαχία». Χρειάστηκε να επέμβουν οι άντρες της ασφάλειας των Mötley Crüe για να τους χωρίσουν.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη δημόσια αψιμαχία του Weston Cage, καθότι είχε πιαστεί στο παρελθόν στα χέρια με τον γυμναστή του. Περιττό να πούμε ότι στο τέλος ο Cage κατέληξε στο νοσοκομείο, τραυματισμένος.
  • SHARE
  • TWEET