Κατεβάστε δωρεάν το νέο EP των Sorrowful Angels

24/03/2011 @ 15:20
Δωρεάν διαθέτουν το νέο τους promo EP οι Sorrowful Angels, το οποίο και μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.



Αναλυτικότερα, ιδού η ανακοίνωση που λάβαμε προ ολίγων λεπτών από το συγκρότημα:

«Αγαπητοί φίλοι,

Αυτό είναι ενα δείγμα από το δίσκο μας "Omens", ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι από το τελικό αποτέλεσμα και δε μπορούσαμε παρά να μοιραστούμε μερικά κομμάτια μαζί σας.

Τα "Mistress Of Desire" και "Unspeakable Cult" είναι δύο κομμάτια απο το "Omens" και είμαστε περήφανοι να τα συμπεριλάβουμε σε αυτή την κυκλοφορία.

Θα παρατηρήσετε ότι στο EP υπάρχουν επίσης και δύο διασκευες. Το "Mourn" είναι ένα τραγούδι από το νορβηγικό group Apoptygma Berzerk και αποφασίσαμε να το ηχογραφήσουμε, αφού μετά απο τόσο καιρό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ζωντανών εμφανίσεών μας. Επιπρόσθετα, υπάρχει και μια διασκευή από τo σουηδικό electro group Code 64. Το κομμάτι "Deviant" μας ζητήθηκε να το διασκευάσουμε από την ίδια τη μπάντα, με την οποία διατηρούμε ιδιαίτερους δεσμούς και πρόκειται να το συμπεριλάβει στο αντίστοιχο single EP που θα κυκλοφορήσει με σκοπό την προώθηση του επόμενού της δίσκου.

Μπορείτε πάντα να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις γνώμες σας στο official website, αλλά και στα myspace και facebook μας.

Μια τελευταία λέξη σε όλους σας: Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας στηρίζετε όλο αυτό τον καιρό και σας διαβεβαιώνουμε ότι έπονται ακόμα περισσότερα.

Music is Unity
Sorrowful Angels»
  • SHARE
  • TWEET