Κανονικά οι συναυλίες των Epica στην Ελλάδα - Κερδίστε προσκλήσεις!

05/12/2007 @ 03:34
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες των Epica σε Θεσσαλονίκη (14/12) και Αθήνα (16/12) την επόμενη εβδομάδα, παρά τις ακυρώσεις που έκανε το συγκρότημα στις εμφανίσεις του στο Μεξικό, μας πληροφορεί η διοργανώτρια εταιρεία. Οι ακυρώσεις στο Μεξικό έγιναν κατόπιν συστάσεων των γιατρών προς τη Simone Simons για την καλύτερη και γρηγορότερη ανάρρωση της ύστερα από μία μικροεπέμβαση που έκανε στο πόδι της. Το Rocking.gr εξασφάλισε δύο μονές προσκλήσεις για τις συναυλίες των Epica στην Ελλάδα, μία για την Αθήνα και μία για τη Θεσσαλονίκη, τις οποίες και μπορείτε να αποκτήσετε με τον παρακάτω τρόπο...

Στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr με τίτλο "Epica" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Μην παραλείψετε να αναφέρετε την πόλη (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) στην οποία σκοπεύετε να παρακολουθήσετε το live. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου.

Οι τυχεροί, που θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς μέχρι την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου.



Το συγκρότημα που έκλεψε τις καρδιές μας από την πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας, στα πλαίσια του MMD, επιστρέφει δυναμικά με το νέο cd "The Divine Conspiracy" που μόλις κυκλοφόρησε και δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, club Υδρόγειος.
Αθήνα: Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, Σινέ Κεραμεικός.

Εισιτήρια των 25 ευρώ (πόρτα 30 ευρώ) κυκλοφορούν ήδη μέσω των www.i-ticket.gr, www.ticketquest.gr και των δισκοπωλείων Metropolis.
  • SHARE
  • TWEET