Και οι Socrates Drank The Conium μαζί με τους Toto στις 12 Ιουλίου

21/06/2006 @ 19:29
Μαζί με τους Socrates Drank The Conium θα εμφανιστούν το βράδυ της 12ης Ιουλίου στο γήπεδο Softball του Ελληνικού οι Toto. Για να δούμε το αναλυτικό δελτίο τύπου:

Το συγκρότημα που σημάδεψε τα '80s, το γκρουπ του οποίου τραγούδια έγιναν σήματα κατατεθέντα στα σχολικά μας ή πανεπιστημιακά μας χρόνια: oι Toto με τις τόσες επιτυχίες, εδώ και 28 χρόνια, έρχονται επιτέλους στη χώρα μας για πρώτη φορά, στις 12 Ιουλίου στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού, στο γήπεδο Softball - έναν από τους ωραιότερους χώρους για συναυλίες στην Αττική! Μαζί τους το ίδιο βράδυ, οι Socrates (Drank The Conium), το ιστορικό Ελληνικό ροκ συγκρότημα που με την τεράστια ιστορία του από το 1970 αποτελεί την εγγύηση ότι το βράδυ της 12ης Ιουλίου θα ακουστούν... οι μουσικές της ζωής μας!



"Rosanna", "I Won't Hold You Back", "99", "Georgy Porgy", "Pamela", "Takin' It Back", "Out Of Love", "I'll Supply The Love", "Hydra" και οι τεράστιες επιτυχίες "Hold The Line" και "Africa" είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που όλοι γνωρίζουν από τους Toto. Το "Mountains", το "Starvation", το "Stray Dogs" είναι λίγα από τα πασίγνωστα τραγούδια των Socrates Drank The Conium. Στις 12 Ιουλίου θα μπορέσουμε να τα τραγουδήσουμε ζωντανά μαζί με πολλά άλλα τραγούδια - και των Toto από την αδιάλειπτη πορεία τους εδώ και 28 χρόνια αλλά και των Socrates από τα έντονα χρόνια τους στα '70s / αρχές των '80s αλλά και του επανενωμένου σήμερα! Και δε μπορείτε να βρείτε και πολλές συναυλίες όπου ο καθένας μπορεί να γνωρίζει τόσα πολλά τραγούδια! Η συναυλία αυτή, άνω των τρισήμιση ωρών σε διάρκεια, είναι από τις σπουδαιότερες αυτό το κινητικό, συναυλιακά, καλοκαίρι! Μια βραδιά για όσους γνώρισαν τα '80s ή και για όσους τα γνωρίζουν από διηγήσεις και... ρεμίξ! Μια βραδιά για τις μουσικές της ζωής μας!

Toto original Line up: Bobby Kimball, Steve Lukather, David Paich, Greg Phillinganes, Simon Phillips, Mike Porcaro.

Οι μουσικοί που απαρτίζουν τους Toto ήταν - και πριν από την ίδρυση του γκρουπ αλλά και κατά τη διάρκεια της ζωής του - από τους πλέον περιζήτητους session μουσικούς. Έπαιξαν στα άλμπουμ "Thriller" και "Bad" του Michael Jackson, καθιέρωσαν τους Steely Dan ενώ ηχογράφησαν και περιόδευσαν για τους: Mick Jagger, The Who, Al Di Meola, Roxy Music, The Pretenders, Whitesnake, Stanley Clark, Pink Floyd, Earth Wind & Fire κ.ά. Τώρα, οι ίδιοι μουσικοί, με τη τεράστια φήμη των «Τοπ μουσικών επί σκηνής» θα παίξουν στο Γήπεδο Softball των Oλυμπιακών εγκαταστάσεων του Eλληνικού, στις 12 Ιουλίου. Οι βραβευμένοι με grammy Toto υπόσχονται ένα τέλειο οπτικοακουστικό show διάρκειας πλέον των δύο ωρών! Και με την αυθεντική φωνή του Bobby Kimball, αρχικού τραγουδιστή του γκρουπ στα '70s και της φωνής που είπε το "Hold The Line"!

Οι Socrates Drank The Conium του Γιάννη Σπάθα και του Αντώνη Τουρκογιώργη αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο για την εγχώρια ροκ μουσική όντας το μόνο σχήμα που μπορεί να επιδείξει τέτοια διεθνή καριέρα: από το 1970 στο Σπόρτινγκ και μετά στο Κύτταρο, στο 1971 στην Ολλανδία, στο 1973 στις ΗΠΑ και στο 1976 στη συνεργασία με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου που κατέληξε στο κλασικό άλμπουμ "Phos" με το περιβόητο "Mountains". Από το 1978 με την προσθήκη του Ν. Αντύπα στα τύμπανα και τις συνεργασίες με Χατζηδάκι και Θεοδωράκη στο 1983 στη Μεγ. Βρετανία, το album "Plaza" και την περιοδεία με τους UFO... Οι Socrates Drank The Conium είναι ένα συγκρότημα που όταν επανενώθηκε το 1999 είδε τα 13 χρόνια απουσίας να έχουν απλώς ισχυροποιήσει το μύθο του! Στις 12 Ιουλίου μοιράζονται τη σκηνή με τους Toto και επί μιάμιση ώρα θα μας ταξιδέψουν στις μουσικές της ζωής μας!

Εισιτήρια: 35 ευρώ προπώληση, 40 ευρώ πόρτα.
Προπώληση: Metropolis, www.i-ticket.gr & Odeon Cinemas, www.ticketshop.gr & Virgin Megastores, www.ts1.gr & καταστήματα ACS Couriers & Βιβλ. Ελευθερουδάκης.

Χορηγοί επικοινωνίας: Sportime, Metrorama, City 210, Galaxy 92, Δίεση 101,3, Αθήνα 984, Alpha 98,9, Sportime Radio, www.Rockpages.gr, www.Rocking.gr, www.cultureguide.gr, www.HotStation.gr, www.enjoy.gr, Θεσσαλονίκη - Rock Radio, Πάτρα - Mojo Radio, Ιωάννινα - Studio E

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET