Και οι Moonspell στο March Metal Day Festival. Δείτε τα υπόλοιπα ονόματα

30/01/2006 @ 04:28
Το νέο και φιλόδοξο φεστιβάλ που διοργανώνεται την 25η Μαρτίου με τον τίτλο "March Metal Day" ολοκλήρωσε το καταρτισμό και της δεύτερης σκηνής του στην οποία θα συμμετέχουν οι Moonspell ως headliners! Θυμίζουμε ότι από τα Χριστούγεννα είχε ανακοινωθεί ότι στο Φεστιβάλ, το οποίο θα γίνει στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ξιφασκίας του Ελληνικού, θα συμμετάσχουν στη κεντρική σκηνή οι Manowar, οι Rhapsody, οι Holyhell και οι Έλληνες Battleroar και Innerwish. Πριν λίγες μέρες οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή των Πορτογάλλων Moonspell ως headlining act στη δεύτερη σκηνή η οποία θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι (!) και θα κρατήσει έως τις 18.30, ενώ λίγο μετά θα ξεκινήσει η κεντρική σκηνή η οποία θα χτυπά ανελέητα έως αρκετά μετά τα μεσάνυχτα!


Τα υπόλοιπα ονόματα της δεύτερης σκηνής είναι: Κέρινοι Και Ρει, Καταραμένοι, Emerald Sun, Elwing, Wolfcry, Dark Nova και οι Web! Οι Web μαζί με τους Moonspell θα παρουσιαστούν στη σκηνή από το Metal Hammer! Τώρα ξέρετε γιατί πρέπει να είστε στο χώρο από το μεσημέρι!

To March Metal Day έχει πολλές φιλοδοξίες και θέτει τον πήχη πολύ ψηλά! Στο τεράστιο χώρο του φεστιβάλ, εκτός από τις δύο σκηνές θα φιλοξενηθούν πολλά περίπτερα που θα πωλούν ενδιαφέροντα είδη, από cd και ρούχα έως τατουάζ, ενώ θα υπάρχουν και ενδιαφέροντα περίπτερα μη κυβερνητικών οργανώσεων! Ταυτόχρονα θα υπάρχει εστιατόριο και πολλά μπαρ, ώστε η πολύωρη περιπλάνηση στους χώρους του φεστιβάλ να ισοδυναμεί με ημερήσια επίσκεψη σε ένα πολυχώρο! Ο χώρος του March Metal Day διαθέτει τις καλύτερες τουαλέτες που έχετε δει σε ελληνικό φεστιβάλ καθώς και άπλετο χώρο για δωρεάν πάρκινγκ!

Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί από τη διοργανώτρια εταιρία Νέο Ρεύμα σε όσα συνήθως κρίνουν την επιτυχία ενός φεστιβάλ στη συνείδηση ενός επισκέπτη. Χώροι για meeting points, εξέδρες για ξεκούραση, ένα μεγάλο spot για μαζική υπογραφή αυτογράφων από τις μπάντες (εκεί αναμένονται οι Moonspell, αλλά και άλλες μπάντες, νωρίς το μεσημέρι για signing session) αλλά και έναν ιδιαίτερο μεγάλο χώρο όπου θα συναντηθούν οι τυχεροί των διαγωνισμών meet n greet, των υποστηρικτών του Φεστιβάλ, με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες!

Οι πόρτες του φεστιβάλ θα ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι εκείνο το Σάββατο, 25 Μαρτίου, και σύντομα, εκτός της μουσικής που θα ξεκινήσει, θα ξεκινήσουν και τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες στο χώρο. Από διελκυστίνδα έως ηλεκτρονικά παιχνίδια κάθε είδους, και από προβολή των πλέον Metal ταινιών σε γιγαντοοθόνες, έως ενεργητικά παιχνίδια και εκδηλώσεις κάθε είδους υπόσχονται να κάνουν το March Metal Day το αρτιότερο φεστιβάλ στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή από τη πρώτη κιόλας φορά!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!
  • SHARE
  • TWEET