Και ο Zakk Wylde στο "Californication"

14/01/2011 @ 10:39
Οι φανατικοί της κιθάρας, αλλά και της επιτυχημένης σειράς "Californication" του καναλιού Showtime, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Zakk Wylde στο νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς, στο οποίο θα συμμετέχει ως special guest στο πλευρό του David Duchovny.

Το επεισόδιο, που θα προβληθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου, θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του διάσημου κιθαρίστα στη μικρή οθόνη. Απ' ό,τι φαίνεται πάντως, η εν λόγω σειρά έχει αποκτήσει rock χαρακτήρα, καθώς, εκτός από την εμφάνιση του Wylde στο επόμενο επεισόδιο της, και ο Tommy Lee συμμετείχε σε αυτήν πρόσφατα, όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν λίγες μέρες.

Αν και είναι πασίγνωστος για τις κιθαριστικές του ικανότητες, ο Wylde δεν είναι εντελώς ξένος με το... άθλημα. Έχει εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη στην ταινία "Rock Star" του 2001, με πρωταγωνιστή τον Mark Wahlberg, αλλά και πρόσφατα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανεξάρτητη ταινία "Bones" του 2010.

Το 2010 ήταν μία πολύ επιτυχημένη χρονιά για τον Wylde και τους Black Label Society. Αρχικά αναδείχτηκε «καλύτερος κιθαρίστας» στα Golden Gods Awards που διοργάνωσε το περιοδικό Revolver. Τον Αύγουστο, κυκλοφόρησε το πρώτο album της μπάντας μετά από τέσσερα χρόνια. Το "Order Of The Black" «πλασαρίστηκε» στην τέταρτη θέση των chart του Billboard, ενώ ο Wylde κόσμησε τα εξώφυλλα των περιοδικών Revolver και Guitar World.
  • SHARE
  • TWEET