Και άλλες πληροφορίες-φήμες για το ''Chinese Democracy'';

25/11/2004 @ 12:58
Πληροφορίες και φήμες για το επερχόμενο album των Guns N’ Roses, "Chinese Democracy" μπορεί να γνωστοποιούνται συνεχώς, το ίδιο το album όμως δε βλέπουμε και η κατάσταση άρχισε να καταντάει πραγματικά ανησυχητική. Αυτή τη φορά, πληροφορίες λένε ότι ο βραβευμένος με Grammy-award Paul Buckmaster ανέλαβε το arrangement τεσσάρων νέων κομματιών που πρόκειται να συμπεριληφθούν στο "Chinese Democracy". Τα κομμάτια αυτά είναι τα "Blues", "Twat", "Madagascar" και "Prostitute", τα οποία και αναμένουμε να ακούσουμε στον πολυαναμενόμενο δίσκο όταν και αν αυτός κυκλοφορήσει.

Εκτός βέβαια από τον Buckmaster, και στον Ιταλό σκηνοθέτη Marco Beltrami ζητήθηκε να βάλει το χεράκι του σε τέσσερις νέες συνθέσεις του πολυπόθητου album. Αυτές είναι οι: "Seven", "Leave Me Alone", "General" και "Thyme".

Καιρός λοιπόν να ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, γιατί όσο πειστικά κι ελπιδοφόρα αν δείχνουν τα όσα λέγονται κατά καιρούς, το συμπέρασμα είναι το ίδιο: Όσο μεγαλύτερη καθυστέρηση, τόσο λιγότερα ελαφρυντικά σε περίπτωση αποτυχίας.
  • SHARE
  • TWEET