Julian Lennon και Johnny Depp στον νέο δίσκο των Aerosmith

01/08/2012 @ 11:33
Οι Aerosmith αποκάλυψαν πως στο επερχόμενο νέο άλμπουμ τους, "Music From Another Dimension!", θα συμμετέχουν μερικά ενδιαφέροντα ονόματα, όπως ο Julian Lennon και ο Johnny Depp.

Το άλμπουμ θα είναι το 15ο της μπάντας και θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου στις Η.Π.Α.. Η κυκλοφορία του αρχικά είχε προγραμματισθεί για τις 28 Αυγούστου, όμως μετατέθηκε για αργότερα λόγω του φορτωμένου προγράμματος κυκλοφοριών εκείνης της εβδομάδας.

Ο frontman Steve Tyler δήλωσε στο Rolling Stone ότι συνάντησε τον Julian Lennon την περίοδο που βρισκόταν στο Los Angeles για τις ανάγκες του American Idol. Ο τραγουδιστής -γιος του John Lennon- συμμετέχει στα φωνητικά του τραγουδιού "Love Three Times A Day".

«Είναι ένας φοβερά γλυκός τύπος», σχολίασε ο Tyler. «Και είναι ο πρωτότοκος γιος του John, με αυτή τη φωνή και αυτή την αίσθηση του humor - έλεος!».

Μία ακόμη ιδιαίτερη συνεργασία είναι αυτή με τον Johnny Depp, ο οποίος κάνει δεύτερα φωνητικά στο κομμάτι "Freedom Fighter". Παρ' όλα αυτά, ο κιθαρίστας Joe Perry δήλωσε πως το κομμάτι αυτό ίσως χρησιμοποιηθεί αργότερα, σε μία deluxe έκδοση του δίσκου.
  • SHARE
  • TWEET