Indie rock / punk από τους No Age, τον Απρίλιο στην Ελλάδα

16/02/2011 @ 09:51
Οι No Age θα επισκεφτούν για πρώτη φορά τη χώρα μας, ακριβώς τη στιγμή που έχουν ανάψει τη φωτιά τους, κάνοντας σύσσωμο το μουσικό Tύπο παγκοσμίως να παραμιλάει.

Πρόκειται για το δίδυμο των Dean Spunt και Randy Randall από το Los Angeles και η μουσική τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα πειραγμένο μείγμα indie rock και punk. Ακολουθούν ηχητικά τα μονοπάτια των μεγάλων Sonic Youth και Fugazi, παρουσιάζοντας συνθέσεις με μελωδίες τραβηγμένες στα άκρα, art punk αισθητική και γερές δόσεις από fuzz-αριστές κιθάρες.

Το 2007 κυκλοφορούν το EP "Weirdo Rippers" και φιγουράρουν στη 12η θέση της λίστας του Pitchfork με τα καλύτερα album εκείνης της χρονιάς. Ο θόρυβος που έχει αρχίσει να δημιουργείται γύρω από το όνομά τους έχει ως αποτέλεσμα την ένταξή τους στο roster της θρυλικής Sub Pop (Nirvana, Mudhoney etc).

Το 2008 θα ακολουθήσει το πρώτο τους full length με τίτλο "Nouns". Οι κριτικές ενθουσιώδεις, με το περιοδικό Rolling Stone να το εντάσσει στη δική του λίστα με τα καλύτερα album της χρονιάς. Το "Everything In Between" (2010) αποτελεί την τελευταία τους κυκλοφορία, η οποία έρχεται να απογειώσει της φήμη του συγκροτήματος, που εδώ δείχνει πιο ώριμο από ποτέ.

Κομμάτια σαν τo "Glitter" θα σου κολλήσουν στο μυαλό με την πρώτη ακρόαση, ενώ το "Fever Dreaming" είναι αυτό που θα σε ωθήσει μέσα στο pit. Οι συναυλίες που θα δώσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να χαθούν.

Τετάρτη, 27 Απριλίου / Θεσσαλονίκη @ Gaia Live
Πέμπτη, 28 Απριλίου / Αθήνα @ Six D.O.G.S


Τιμή εισιτηρίου: 17 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Σημεία Προπώλησης

Αθήνα:
Ticket House: Πανεπιστημίου 42
Rhythm Records: Εμ. Μπενάκη 74

Θεσσαλονίκη:
Metropolis: Τσιμισκή 33

Club info:
Gaia Live: Δόξης 5 & Σαλαμίνος, Λαδάδικα- Θεσσαλονίκη
Six D.O.G.S: Αβραμιώτου 6-8 (πεζόδρομος), Μοναστηράκι - Αθήνα



Διοργάνωση: P90 Events

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET