Το πρώτο official video για το "Polysyllabic" των Illusory

Για το τραγούδι "Odd-Y-Sea"

14/11/2016 @ 11:10

Το πρώτο official video για το "Polysyllabic" είναι γεγονός.

Πρόκειται για το "Odd-Y-Sea", το οποίο μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, καθώς και στο επίσημο YouTube κανάλι της δισκογραφικής τους, της 7hard / 7us Media Group. Το video δημιουργήθηκε από το Γιάννη Καϊμακάμη και τους theNightwatchers, επάνω σε artwork των Παναγιώτη Σφυρή και Μάνου Ψακή.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι στην ουσία μία λογοπαιγνιακή παράφραση της λέξης «Οδύσσεια», η οποία αποτελεί το περιεχόμενο των στίχων. Είναι μία διαφορετική προσέγγιση, δοσμένη από μία άλλη «γωνία» και έχει τη ρίζα της στο φυτό Νηπενθές, ένα βοτάνι το οποίο έβαζαν οι αρχαίοι στο κρασί τους σαν ξαρρωστικό του πόνου, σα λησμονικό της πίκρας, όπως διαβάζουμε στη μετάφραση Καζαντζάκη/Κακριδή. «…αὐτίκ᾽ ἄρ᾽ εἰς οἶνον βάλε φάρμακον, ἔνθεν ἔπινον, / νηπενθές τ᾽ ἄχολόν τε, κακῶν ἐπίληθον ἁπάντων» (Ὅμηρος, Ὀδύσσεια, δ 220-221).

Το "Polysyllabic" κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου 2016 από τη 7hard/7us Media Group. Οι Illusory παρουσιάζουν το "Polysyllabic" την ίδια μέρα στο The Crow Club, ενώ στη συνέχεια θα «ανηφορίσουν» προς τη Θεσσαλονίκη για να πάρουν μέρος στο Wreck Macedonia Fest. Έχουν κλείσει και άλλες ζωντανές εμφανίσεις, για τις οποίες θα σταλεί νέο δελτίο τύπου.

Official Site
Official Facebook
Official YouTube
Official Twitter
Official MySpace
Official Fan Club: Technical Utopia

Shine On The Ivories!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET