Ο Matt Cameron (Soundgarden) απαντά στις κατηγορίες του Billy Corgan (Smashing Pumpkins)

01/10/2012 @ 11:02
Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο Matt Cameron των Soundgarden κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα τους καταλογίζει ο Billy Corgan περί ξεπουλήματος.

Σε παλιότερη συνέντευξη μέσα στη χρονιά, ο Corgan είχε δηλώσει πως, παρότι σέβεται και εκτιμάει πάρα πολύ τους Soundgarden σαν συγκρότημα και τον ίδιο τον Cornell προσωπικά, η επανένωσή τους φαίνεται να έγινε για λόγους οικονομικούς και όχι μουσικούς.

Σε αυτά ο Cameron απάντησε μάλλον ήπια, λέγοντας πως «το κάναμε για τους εαυτούς μας και το κοινό μας που μας ζητούσε να επανενωθούμε. Θεωρώ πως ο Billy έχει δίκιο στο γενικό του σχόλιο για κάποια από τα συγκροτήματα που επιστρέφουν, αλλά εμείς δεν σκεφτόμαστε έτσι. Καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να έχει τις ενστάσεις του, αλλά ...ας το αφήσουμε εκεί».

Όταν οι Soundgarden ανακοίνωσαν πως θα ηχογραφούσαν νέο άλμπουμ, πολλοί οπαδοί τους «την έπεσαν» στον Corgan μέσω του Twitter του και αυτός αναγκάστηκε να «μαζέψει» τις δηλώσεις του, λέγοντας πως «Καλά κάνουν και ηχογραφούν. Αυτό πρέπει να κάνουν οι μουσικοί. Φυσικά και χρειαζόμαστε σήμερα φοβερούς μουσικούς να βγάζουν νέα φοβερή μουσική», κλείνοντας έτσι ένα θέμα με πολλές ατυχείς δηλώσεις.
  • SHARE
  • TWEET