Η περιοδεία των Led Zeppelin οδηγεί σε reunion των Creed;

04/11/2008 @ 09:08
Η φημολογούμενη πρόσληψη του Myles Kennedy στη θέση του Robert Plant στους Led Zeppelin, και η περιοδεία που λέγεται πως σχεδιάζεται, δε θα αφήσει με σταυρωμένα χέρια τους συνεργάτες του Kennedy στους Alter Bridge.

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα πως ο κιθαρίστας Mark Tremonti, ο drummer Scot Phillips και ο μπασίστας Brian Marshall, οι οποίοι είχαν σχηματίσει με τον Kennedy του Alter Bridge, σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επανασχηματίσουν τους -διαλυμένους από το 2004- Creed, ξανασμίγοντας με τον τραγουδιστή Scott Stapp.

Από την άλλη, μιας και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το μέλλον των Led Zeppelin, νέες φήμες θέλουν και τον Chris Cornell (Audioslave, Soundgarden) να βρίσκεται υπ' όψη των Jimmy Page και John Paul Jones για τη θέση του τραγουδιστή. Άλλωστε, ο Jones, όταν επιβεβαίωσε πως οι Zeps θα περιοδεύσουν, δεν ανέφερε ποιος θα βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο. Αντιθέτως, τόνισε πως «έχουμε δοκιμάσει κάποιους τραγουδιστές».

Αξίζει να αναφέρουμε, τέλος, πως πριν λίγες μέρες ο κιθαρίστας των Aerosmith, Brad Whitford, είπε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι ο Steven Tyler τζάμαρε με τα μέλη των Led Zeppelin... αλλά μόνο «για πλάκα».
  • SHARE
  • TWEET