Η αυτοβιογραφία του Sammy Hagar τον έβαλε σε μπελάδες

11/10/2011 @ 10:15
Μήνυση κατατέθηκε εναντίον του Sammy Hagar εξαιτίας κάποιον αποκαλύψεων που κάνει στην αυτοβιογραφία του, "Red: My Uncensored Life In Rock", η οποία κυκλοφορεί και κάνει ρεκόρ πωλήσεων στην Αμερική. Φαίνεται πως η επιτυχία φέρνει και μπλεξίματα.

Μία γυναίκα από την Iowa κατήγγειλε τον Hagar με την αιτιολογία πως το βιβλίο του λέει πολλά, περισσότερα απ' όσα πρέπει.

Η γυναίκα κατηγορεί τον τραγουδιστή πως καταπάτησε τη συμφωνία μυστικότητας που είχαν κάνει και παραποίησε τα στοιχεία που παρουσίασε, όταν έγραψε για ένα παιδί που φέρεται ότι συνέλαβε μαζί της στα τέλη της δεκαετίας του '80, όταν ο Hagar ήταν ο τραγουδιστής των Van Halen.

Στο βιβλίο του ο Hagar μιλάει για ένα πρώην κουνελάκι του Playboy που συνάντησε στο Detroit και ισχυρίζεται πως τον εκβίασε, λέγοντας πως είναι ο πατέρας του παιδιού της, με σκοπό να του αποσπάσει χρήματα όσο αυτή ήταν έγκυος. Ο Hagar αρνείται κατηγορηματικά την πατρότητα.

Στη μήνυση που κατατέθηκε, ο καλλιτέχνης κατηγορείται ότι παρουσίασε μία λάθος εικόνα της γυναίκας, σα μία μηχανορράφος που τον αποπλάνησε. Επιπλέον, εκείνη ισχυρίζεται πως δεν είχε ιδέα για την κυκλοφορία του βιβλίου και το περιεχόμενό του.

  • SHARE
  • TWEET