Η Tarja αυτό το Σάββατο στο Gagarin 205 - Κερδίστε υπογεγραμμένες αφίσες!

05/10/2009 @ 14:01
Εκπληκτικές φωνητικές δυνατότητες και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία: η όμορφη Tarja έχει ήδη κατακτήσει το χώρο της μουσικής παγκοσμίως, βρίσκοντας τη χρυσή φωνητική ισορροπία ανάμεσα στο metal και την όπερα. Εμείς θα την απολαύσουμε στις 10 Οκτωβρίου στο Gagarin205. Στη βραδιά έρχονται να προστεθούν και δύο opening acts: οι Άγγλοι thrash metallers Furnaze και οι Φινλανδοί progressive metallers Kings Of Modesty.



Το Rocking.gr έχει εξασφαλίσει για τους αναγνώστες του 10 υπογεγραμμένες αφίσες της συναυλίας από την Tarja! Θέλετε να κερδίσετε μία από αυτές;

Στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στον τίτλο "Tarja" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου, στις 14:00, και αφορά μόνο στους κατόχους εισιτηρίων της συναυλίας της Αθήνας.

Οι νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ειδοποιηθούν προσωπικά.



Έχοντας στο ενεργητικό της 9 χρόνια επιτυχημένης καριέρας με τους Nightwish καθώς και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της metal σκηνής αλλά και με την Εθνική Όπερα της Φινλανδίας, ένα δυναμικό πρώτο ανεξάρτητο άλμπουμ που άγγιξε την κορυφή και έγινε χρυσό και πλατινένιο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και ένα πολλά υποσχόμενο δεύτερο άλμπουμ στα σκαριά, η Tarja αποτελεί μοναδική μουσική παρουσία, καταφέρνοντας να ισορροπήσει ανάμεσα στον κόσμο του metal και της όπερας και να δημιουργήσει ένα αυθεντικό προσωπικό ερμηνευτικό στυλ. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επιρροή που έχει ασκήσει στην ροκ αλλά και μέταλ σκηνή!

Σε κάθε της εμφάνιση συνεπαίρνει το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και με τον συναισθηματικό δεσμό που δημιουργεί με το κοινό, ξεπερνώντας κάθε γλωσσικό, γεωγραφικό ή μουσικό εμπόδιο.

Θεωρείται μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες στη χώρα της και η ίδια η Φιλανδή πρωθυπουργός την έχει αποκαλέσει «η φωνή της Φινλανδίας»!

Είτε ως σολίστ με τη συνοδεία της Εθνικής Όπερας της Φινλανδίας, είτε δίνοντας συναυλία σε εκκλησία, είτε καθηλώνοντας τα βλέμματα 20.000 fans σε αρένες ανά τον κόσμο, η Tarja αποτελεί ένα μουσικό φαινόμενο!

Τιμή Εισιτηρίου: 30e.

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House
Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102
Online Sales: www.ticketpro.gr
  • SHARE
  • TWEET