Η Loreena McKennitt στη Θεσσαλονίκη: Κερδίστε προσκλήσεις

25/06/2009 @ 03:05
Η αιθέρια ερμηνεύτρια της κέλτικης παράδοσης και η τραγουδίστρια των πιο σαγηνευτικών new age μουσικών ιστοριών, συνοδευόμενη από μια εκπληκτική ομάδα μουσικών, θα εμφανιστεί αυτή την Κυριακή, 28 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών για μία μοναδική συναυλία που θα μας παρασύρει στους μουσικούς της ονειρότοπους!

Το Rocking.gr και το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε δύο διπλές προσκλήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στο nimlot@rocking.gr με τίτλο "Loreena McKennitt", συμπεριλαμβάνοντας στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Μπορείτε να στέλνετε τα email σας μέχρι και το Σάββατο, 27 Ιουνίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά (τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail) το πρωί της Κυριακής.

Info:

Γεννημένη στον Καναδά, αλλά με Ιρλανδικές και Σκωτσέζικες ρίζες, η Loreena McKennitt από πολύ νωρίς ήρθε σε επαφή με τις μουσικές όλου του κόσμου και απορροφήθηκε από τις folk μυθικές ιστορίες από κάθε μακρινή γωνιά του πλανήτη. Σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης και πετυχημένης καριέρας της, η Loreena McKennitt έγραψε και ερμήνευσε τραγούδια που γεννήθηκαν μέσα από την αγάπη της για την κέλτικη μουσική και το πάθος της για τις μουσικές παραδοσιακές μυθολογίες. Το ιδιαίτερο μουσικό της μείγμα από στοιχεία pop, folk και ethnic απλώνεται σε 8 studio album που έχουν καταφέρει να μιλήσουν στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, ενώ η ίδια έχει υπογράψει τη μουσική επένδυση κινηματογραφικών ταινιών.
  • SHARE
  • TWEET