«Η κατάσταση με τους δίσκους του Ozzy ήταν γαμ…ένη»

Ο πρώην ντράμερ του Ozzy, Mike Bordin ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την περίφημη επαναηχογράφηση δύο δίσκων

21/05/2015 @ 13:27
Το 2002 ο Ozzy επαναηχογράφησε τα ντραμς και το μπάσο στους δύο δίσκους του "Blizzard Of Ozz"  (1980) και "Diary Of A Madman" (1981).

Και αυτό, γιατί ο μπασίστας Bob Daisleyand και ο ντράμερ Lee Kerslake, που είχαν παίξει στις αυθεντικές εκδόσεις, ήταν σε δικαστική διαμάχη με τον Ozzy και την Sharon Osbourne σχετικά με πνευματικά δικαιώματα. Τότε, ο Mike Bordin, ντράμερ των Faith No More και του Ozzy από το 1996 έως το 2010, παρέα με τον Robert Trujillo από τους Metallica, ξανάπαιξαν όλα τα μέρη για την 30ή ειδική έκδοσή τους.

Σε πρόσφατη ερώτηση του Radio.com, αν ήταν περίεργο αυτό που έκανε, ο Bordin αποκάλυψε πως ουδέποτε του είπαν γιατί το κάνει: «Ήταν πραγματικά μια γαμ…ένη κατάσταση (fucked up).  Δεν ήταν αυτό που περίμενα, ο λόγος που το έκανε. Δεν θέλω να πω περισσότερο, ούτε να εκθέσω κάποιον. Αλλά όταν μαθεύτηκε ο αληθινός λογος, πραγματικά δεν το γνώριζα και δεν μου είχε παρουσιαστεί έτσι. Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι συνέβη».

«Το να ακούω στα ακουστικά, ενώ έπαιζα στο στούντιο, τα αυθεντικά μέρη του μπάσου και των ντραμς, ήταν το πιο παρανοϊκό πράγμα που έχω ζήσει. Νομίζω πως άκουσα και μερικά σόλο κιθάρας, που δεν είχα ξανακούσει! Ο κόσμος  όπως και εγώ λατρεύει τα αυθεντικά, δεν ήθελα να δείξω ασέβεια».

Ο Ozzy έχει δηλώσει πως και αυτός ήταν ενάντια στην ιδέα και πως η γυναίκα του Sharon το προχώρησε, παραδεχόμενη και αυτή πως δεν είχε άλλη λύση…
  • SHARE
  • TWEET