Η αντίδραση του Austin Winkler μετά την φυγή του από τους Hinder

Οι Hinder ανακοίνωσαν την οριστική διάλυση της συνεργασίας τους με τον Winkler

26/11/2013 @ 10:35
Την απόφαση των Αμερικανών rockers Hinder να συνεχίσουν χωρίς τον τραγουδιστή τους, Austin Winkler, ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από τον πρώην πλέον τραγουδιστή της μπάντας.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνω ότι μετά από δώδεκα χρόνια σαν τραγουδιστής των Hinder, η μπάντα κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Εύχομαι στα παιδιά τα καλύτερα για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον καθέναν από εσάς για την αγάπη του και την υποστήριξή του ειδικά κατά το τελευταίο τετράμηνο της ανάρρωσής μου. Όλα τα μηνύματα που μου στείλατε στο Twitter και το Instagram με βοήθησαν πραγματικά να ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη φάση στη ζωή μου. Αναφέρω με χαρά ότι είμαι νηφάλιος για 150 ημέρες τώρα και είμαι ενθουσιασμένος με το νέο project πάνω στο οποίο δουλεύω. Βρίσκομαι συνεχώς στο studio και ανυπομονώ να μοιραστώ την καινούρια μουσική μαζί σας. Ακολουθήστεμε στο Instagram @AustinJohnWinkler και το Twitter @IamAustinJohn καθώς σύντομα πρόκειται να γίνουν κάποιες ανακοινώσεις! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που βρίσκεστε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι... Μόλις ξεκινήσαμε!» - Austin Winkler

Ο Winkler είχε εγκαταλείψει νωρίτερα φέτος την μπάντα, με τον Jared Weeks των Saving Abel να καλύπτει προσωρινά το κενό. Ο drummer των Hinder, Cody Hanson, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πριν από μερικές ημέρες ότι ο Winkler δεν είναι πλέον μέλος της μπάντας και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.
  • SHARE
  • TWEET