Η ακριβής αιτία θανάτου του Scott Weiland

Ο ιατροδικαστής ανακοίνωσε τα αποτελέσματα

18/12/2015 @ 22:35
Επιβεβαιώθηκε η αιτία θανάτου του Scott Weiland, πρώην τραγουδιστή των Stone Temple Pilots και Velvet Revolver.

Πέθανε από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε συνδυασμό με ΜDA (μεθυλένιο-διοξυ-αμφεταμίνη) και κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε την αιτία θανάτου, αφού εξέτασε το σώμα του Weiland, και πρόσθεσε ότι ο τραγουδιστής έπασχε από αθηροσκληρωτική καρδιαγγειακή νόσο, είχε ιστορικό άσθματος και ήταν εξαρτημένος από διάφορες ουσίες.

Ο Weiland βρέθηκε νεκρός στις 3 Δεκεμβρίου, αφού ξεψύχησε στον ύπνο του στο Bloomington της Minnesota, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία με τους Wildabouts. Tην επομένη του θανάτου του, βρέθηκε μέσα στο πούλμαν της περιοδείας μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Ο τραγουδιστής ήταν γνωστό ότι είχε χρόνιο πρόβλημα εθισμού.

Τα μέλη των Stone Temple Pilots είχαν αποχαιρετίσει με κοινή δήλωσή τους τον εκλιπόντα τραγουδιστή. Θυμηθείτε την: «Αγαπημένε Scott. Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ένα ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας τη ζωή σου. Μαζί αφήσαμε μια μουσική κληρονομιά που έδωσε σε πάρα πολλούς ανθρώπους ευτυχία και σπουδαίες αναμνήσεις. Είναι πολλές, και είναι βαθιά χαραγμένες.
 
Ξέραμε πως ανάμεσα σε καλές και κακές εποχές, πάλευες συνεχώς. Αυτό σε έκανε αυτό που ήσουν. Ήσουν χαρισματικός, πέρα από κάθε περιγραφή, Scott. Μέρος από το χάρισμά σου ήταν και μέρος της κατάρας σου.
 
Με βαθιά θλίψη για σένα και την οικογένειά σου, λυπόμαστε που σε αποχαιρετούμε. Σου δίνουμε όλη μας την αγάπη και τον σεβασμό μας. Θα μας λείψεις αδελφέ μας».
  • SHARE
  • TWEET