Οι Havok σε κόντρα με τον Mustaine - Αποχωρούν από την περιοδεία

Δεν θα είναι πια μέρος του πακέτου Megadeth-Suicidal Tendencies-Amon Amarth-Metal Church

17/08/2016 @ 22:39

Οι Αμερικανοί thrashers Havok αποχώρησαν από την επερχόμενη περιοδεία των Megadeth στη Β. Αμερική, επειδή αρνήθηκαν να υπογράψουν ένα απαράδεκτο, όπως ισχυρίζονται, συμβόλαιο.

Οι Havok θα εμφανίζονταν σαν support στους Megadeth μαζί με τους Suicidal Tendencies, Amon Amarth και Metal Church, ωστόσο η κόντρα τους με την Mustaine Management, την εταιρεία που μανατζάρει τους Megadeth με επικεφαλής τον γιο του Dave Mustaine, Justis, τους οδήγησε στην απόφαση να αποσυρθούν από το line up.

Μεταξύ άλλων, οι Havok δήλωσαν: «...Ανυπομονούσαμε για αυτές τις συναυλίες, αλλά, δυστυχώς, ο κύριος Mustaine αποφάσισε να μας βγάλει από το line up. Οι λόγοι της απουσίας μας σχετίζονται άμεσα στη διαπραγμάτευση ενός συμβολαίου για το οποίο επέμενε η Mustaine Management - μια διαπραγμάτευση που πήγε στραβά. Μας επιτρέπεται να πούμε ότι μας προσφέρθηκε ένα απαράδεκτο συμβόλαιο από την Mustaine Management, το οποίο και αρνηθήκαμε να υπογράψουμε.

Ενώ δουλεύαμε με τον δικηγόρο μας για να διαπραγματευτούμε τους όρους του συμβολαίου, η Mustaine Management απείλησε ότι θα μας αφαιρέσει από το line up. Επίσης, δεν απαντούσε κατ' επανάληψη στα τηλεφωνήματά μας και τα e-mail μας. Στο τέλος, μας είπαν μέσω του δικηγόρου τους ότι η Mustaine Management δεν θα δουλέψει με τους Havok.

Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερα στοιχεία προς το παρόν, αλλά παρ' όλα αυτά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Mustaine Management για τις προηγούμενες ευκαιρίες που έφερε στο τραπέζι ενώ δούλευε μαζί μας.»

Αυτούσια η ανακοίνωση παρακάτω:

 

  • SHARE
  • TWEET