Hard rockin' party @ Hard Rock Cafe - Σχόλια / φωτογραφίες

27/05/2009 @ 05:14
Το έφερε η εποχή, το απαίτησαν οι συγκυρίες, το ζήτησε ο οργανισμός και για μία ακόμα φορά το Rocking.gr είχε την ευκαιρία να έρθει κοντά με τους φίλους του για ένα party με μοναδικό σκοπό την άνευ ορίων διασκέδαση. Ο φιλόξενος χώρος του Hard Rock Cafe αποδείχθηκε, ξανά, ιδανικό σημείο συνάντησης για όσους θέλησαν να ακούσουν τη σκληρότερη πλευρά της καλής ροκ μουσικής (ή την καλύτερη πλευρά της σκληρότερης ροκ μουσικής).



Η άφιξη των καλεσμένων, τόσο του «ισχυρού», όσο και του ωραίου φύλου, που είχε δυναμική παρουσία, συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ακόμα και μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αν τα απαραίτητα συστατικά για μία ευχάριστη βραδιά είναι η καλή διάθεση, το κέφι και η παρεΐστικη ατμόσφαιρα, τότε αυτά, και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό, έφεραν μαζί τους οι αναγνώστες και τα μέλη του forum μας, ενώ οι συντάκτες-djs του Rocking.gr φρόντισαν για την ηχητική μας πανδαισία.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι δήλωσαν και οι νικητές της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε, με έπαθλο ένα t-shirt της επιλογής τους από το merchandise του Hard Rock Cafe.

Και ενώ η γλυκιά κόπωση είχε καταβάλει όλους μας στο τέλος ενός ακόμα, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένου party, τα ακούραστα μυαλά του site είχαν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν στο νου τους το επόμενο. Μέχρι τότε, stay tuned...



  • SHARE
  • TWEET